Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου λόγω εργασιών
Διακοπή κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου λόγω εργασιών

Διακοπή κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου λόγω εργασιών

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχου Ι. Τόλια, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της στο ρεύμα προς Βόλο του τμήματος της Ε.Ο. Λάρισας – (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος), από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 13-02- έως 12-04-, καθ' όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται από το ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου, όπου με κατάλληλη σήμανση για το διαχωρισμό των κινήσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Βόλο και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου.

Ο ανάδοχος των εργασιών Εταιρεία, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα ομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων, με μέριμνα της αναδόχου των εργασιών Εταιρείας, σε συνεργασία με το Τ.Τ. , που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του . 2696/1999 “Περί κυρώσεως του ”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση