Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης και αλληλεγγύης από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης και αλληλεγγύης από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης και αλληλεγγύης από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου

 

 

            Οι Κοινωνικές  Δομές του Δήμου Ρήγ Φερίου πιστές στο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού τους επιχειρούν για δεύτερη συνεχή χρονιά, για  την ενίσχυση των  ευάλωτων  κοινωνικών  ομάδων, ένα  διαφορετικό κάλεσμα, προσαρμοσμένο πλέον στις συνθήκες της πανδημίας.

Ένα κάλεσμα ς και ς με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου με τρόφιμα μακράς διαρκείας ή διατακτικές από  market .

Ο διαδικτυακός μαραθώνιος ς θα γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 11.00 π.μ μέχρι τις 3.00 μ.μ.

Το link παρακολούθησης θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν στο fb του Δήμου Ρήγα ου.

Η πανδημία έχει αλλάξει σημαντικά τις συνθήκες για όλους, οι  μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και δυστυχώς η  αγωνία για  τις επόμενες μέρες κυριαρχεί στη μας.

Μέσα από αυτό το μαραθώνιο αγάπης και ς  από τη μια στοχεύουμε  την ενίσχυση σε τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου το οποίο αυτή τη στιγμή προσπαθεί να εξυπηρετήσει 55 οικογένειες  και προσφέρει ημερήσια   σε  40 δημότες μας  και από την άλλη   μέσα από τις ευχές σας και τις αφηγήσεις ιστοριών  να ζεστάνουμε τις καρδιές και να διώξουμε την αγωνία της πανδημίας.

Ας  προσφέρουμε λοιπόν, ανακουφίζοντας τους  συμπολίτες μας  και ας μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη και την αλληλεγγύη. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των γιορτών ας το κάνουμε πράξη.  Οι γιορτές θα είναι πιο όμορφες για όλους και πιο ζεστές για όλες τις οικογένειες όταν υπάρχουν τα απαραίτητα.

Όλοι εσείς θα  νιώσετε τη χαρά να αγκαλιάζει και να γλυκαίνει την σας κι αυτό θα είναι το δικό σας δώρο για τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Στείλτε έμπρακτα την διαδικτυακή αγκαλιά νιώθοντας και προσφέροντας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε   στο τηλέφωνο 2425023794  όλο το 24ωρο

ή στην ηλεκτρονική  διεύθυνση: vsspiti@yahoo.gr

Το Κοινωνικό παντοπωλείο βρίσκεται στο Βελεστίνο (έναντι πλατείας ρολογιού)

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΏΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:     7.00 π.μ.-15.00.

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε ως εδώ για να φέρετε τα δώρα σας, μπορούν  να έρθουν  οι ίδιοι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση