Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης Δήμου Ρήγα Φεραίου
Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης Δήμου Ρήγα Φεραίου

Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης Δήμου Ρήγα Φεραίου

Την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021 πργματοποιήθηκε ο 2ος Διαδικτυακός Μαραθώνιος Αγάπης και Αλληλεγγύης, «ΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου .

Στον Μαραθώνιο συμμετείχαν και απηύθυναν τις ευχές τους με τις αντίστοιχες προσφορές τους πολιτευτές, εκπρόσωποι φορέων, μέλη συλλόγων, επαγγελματίες και , οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου και ενίσχυσαν την προσπάθεια αυτή με τις προσφορές τους.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο Αγάπης, τη στήριξη και την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου όλους όσοι συνεισέφεραν.

 

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου  , τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους στηρίξατε και ενισχύσατε την προσπάθειά μας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Γίνεται καθημερινός αγώνας από μέρους μας για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών οικογενειών και μεμονωμένων ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Το κάλεσμά μας δεν περιορίζεται μόνο στην περίοδο των εορτών αλλά είναι κάλεσμα όλου του έτους. Κάθε προσφορά είναι σημαντική».

 

Τρόποι ς με τις κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου: Email: vsspiti@yahoo.gr.

Τηλέφωνο: 2425023794

Μπορείτε να ενισχύσετε με προϊόντα μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Διεύθυνση: Ηρώων υ 4 Βελεστίνο

Ή καταθέτοντας οποιοδήποτε σε market και κρεοπωλεία της επιλογής σας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση