Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης & αλληλεγγύης από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης & αλληλεγγύης  από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης & αλληλεγγύης από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Τα Χριστούγεννα έρχονται και θα είναι για όλους οι Άγιες αυτές ημέρες πιο όμορφες.  Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο λόγω των συνεπειών του κορωναϊού, καθώς και της ενεργειακής κρίσης του τελευταίου διαστήματος και ο αριθμός των οικογενειών που πρέπει να στηρίξουμε αυξάνονται, όμως, ελπίζουμε πως μπορούμε με τη βοήθεια όλων να καταφέρουμε να γίνουν πιο λαμπερές αυτές οι μέρες για όλους.

Οι κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου είναι και πάλι εδώ  και προσκαλούν στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης, πιστεύοντας στην κοινωνική ευαισθησία των πολιτών .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο  χρειάζεται όλους ως αρωγούς και συμπαραστάτες.

ΤΡΙΤΗ 6/12/2022 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 19:00-20:30 .

3ος ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ

Θα έχετε την δυνατότητα, εφόσον επιθυμείτε, να δώσετε τις ευχές σας από τον επαγγελματικό σας χώρο ή χώρο πολιτισμού κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού μαραθώνιου με απευθείας σύνδεση.

Τρόποι επις με τις κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου:

Email: vsspiti@.gr

Τηλέφωνο: 2425023794

Τα Χριστούγεννα είναι η αφορμή να γιορτάσουμε με την πιο ευαίσθητη πλευρά μας!

Βοήθησε απλά. Με όποιον τρόπο μπορείς, να προσφέρεις !!!

Οι κοινωνικές δομές σας θέλουν αρωγούς στην προσπάθεια τους για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευχή να μη λείψει κανένα αγαθό από το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Μπορείτε να βοηθήσετε στο του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέροντας με μακράς διαρκείας (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα, δημητριακά, αλεύρι κ.λπ.), χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής ς, αλλά ακόμη και Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και παιχνίδια για τα μικρά . Η κάθε προσφορά είναι σημαντική για εμάς!

Διεύθυνση ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ : ων υ 4 Βελεστίνο

Ή καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό σε market και κρεοπωλεία της επιλογής σας.

Σίγουρα μπορούμε όλοι να νιώσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση