Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Διαδικασίες αποξήλωσης και κατασκευής της στέγης ναού στο Βελεστίνο
Διαδικασίες αποξήλωσης και κατασκευής της στέγης ναού στο Βελεστίνο

Διαδικασίες αποξήλωσης και κατασκευής της στέγης ναού στο Βελεστίνο

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο Δημαρχείο η αντι Μαγνησίας και Σποράδων συναντήθηκε με τον ιερέα του ναού  Αγίων νσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου π. Αθανάσιο Συρταδιώτη αναφορικά με αποκατάστασης του ναού.

Αφού εκτέθηκαν τα , η αντι, ανταποκρινόμενη στο αίτημα δεσμεύτηκε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες ς και εκ νέου κατασκευής της στέγης του ναού ποσού ύψους 32.000,00 € και ως προς τούτο αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας η σχετική μελέτη προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο.

Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Ως Θεσσαλίας έχουμε εμπράκτως αποδείξει ότι θεωρούμε τη θρησκευτική κληρονομιά του τόπου μας αναπόσπαστο στοιχείο  της ταυτότητάς μας και του πολιτισμού. Με ουσίας βελτιώνουμε τις συνθήκες λειτουργίας και προβαίνουμε σε εργασίες αποκατάστασης κάποιον ναών στα πλαίσια της ίσης μεταχείρισης, χωρίς να έχουμε ουδεμία υποχρέωση, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις τοπικές κοινωνίες και τον πολιτισμό στην περιοχή μας.» 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση