Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Διαδικασίες αποξήλωσης και κατασκευής της στέγης ναού στο Βελεστίνο
Διαδικασίες αποξήλωσης και κατασκευής της στέγης ναού στο Βελεστίνο

Διαδικασίες αποξήλωσης και κατασκευής της στέγης ναού στο Βελεστίνο

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο Ρήγα Φεραίου η και Σποράδων Δωροθέα συναντήθηκε με τον ιερέα του ναού  π. Αθανάσιο Συρταδιώτη αναφορικά με έργα αποκατάστασης του ναού.

Αφού εκτέθηκαν τα δεδομένα, η , ανταποκρινόμενη στο αίτημα δεσμεύτηκε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποξήλωσης και εκ νέου κατασκευής της στέγης του ναού ποσού ύψους 32.000,00 € και ως προς τούτο αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας η σχετική μελέτη προκειμένου να υλοποιηθεί το .

Η δήλωσε σχετικά: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε εμπράκτως αποδείξει ότι θεωρούμε τη θρησκευτική κληρονομιά του τόπου μας αναπόσπαστο στοιχείο  της ταυτότητάς μας και του πολιτισμού. Με έργα ουσίας βελτιώνουμε τις συνθήκες λειτουργίας και προβαίνουμε σε εργασίες αποκατάστασης κάποιον ναών στα πλαίσια της ίσης μεταχείρισης, χωρίς να έχουμε ουδεμία υποχρέωση, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις τοπικές κοινωνίες και τον πολιτισμό στην περιοχή μας.» 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση