Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Διαχείριση άγχους των μαθητών υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Διαχείριση  άγχους των μαθητών υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Διαχείριση άγχους των μαθητών υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

 Ακόμη μί δράση πραγματοποίησε το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στους μαθητές του Γενικού Λυκείου και υ που αφορούσε την διαχείριση του άγχους και του stress των εν όψη των προσεχών πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμιας ς.

Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας κ. Κωτούλας Αθανάσιος προσφέρθηκε εθελοντικά και επισκέφθηκε τους μαθητές στις σχολικές τους μονάδες και πραγματοποίησαν την παραπάνω δράση.
Η διαδραστικότητα μεταξύ του κ. Κωτούλα και των ήταν το κύριο χαρακτηριστικό προσδίδοντας έτσι μία ξεχωριστή νότα άμεσης επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων.
Ο υπεύθυνος του ΚΕ.Π Υγείας και δημοτικός σύμβουλος κ. Σκρίμπας  Ιωάννης ενημέρωσε τα για το σκοπό λειτουργίας της δομής αυτής του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της σπουδαιότητας την ς, ευχαρίστησε τους μαθητές για το ενδιαφέρον που επέδειξαν, καθώς και τον κ. Κωτούλα Αθανάσιο για την εθελοντική του ανταπόκριση στην συγκεκριμένη δράση.
Αξίζει να σημειωθεί πως  το κλιμάκιο του ΚΕ.Π Υγείας θα επισκεφθεί και τους μαθητές του Λυκείου Καναλίων πραγματοποιώντας και σε αυτούς την παραπάνω δράση.
Ευχαριστήρια απευθύνονται στους διευθυντές του Λυκείου υ κα. Μπούρα Μαρία και Βελεστίνου κ. Μαράτο Χρήστο για την θετική τους συμβολή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση