Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Διαχείριση άγχους των μαθητών υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Διαχείριση  άγχους των μαθητών υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Διαχείριση άγχους των μαθητών υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

 Ακόμη μία δράση πραγματοποίησε το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στους μαθητές του Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ Βελεστίνου που αφορούσε την διαχείριση του άγχους και του stress των μαθητών εν όψη των προσεχών πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας κ. Κωτούλας Αθανάσιος προσφέρθηκε εθελοντικά και επισκέφθηκε τους μαθητές στις σχολικές τους μονάδες και πραγματοποίησαν την παραπάνω δράση.
Η διαδραστικότητα μεταξύ του κ. Κωτούλα και των μαθητών ήταν το κύριο χαρακτηριστικό προσδίδοντας έτσι μία ξεχωριστή νότα άμεσης επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων.
Ο υπεύθυνος του ΚΕ.Π Υγείας και δημοτικός σύμβουλος κ. Σκρίμπας  Ιωάννης ενημέρωσε τα παιδιά για το σκοπό λειτουργίας της δομής αυτής του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της σπουδαιότητας την πρόληψης, ευχαρίστησε τους μαθητές για το ενδιαφέρον που επέδειξαν, καθώς και τον κ. Κωτούλα Αθανάσιο για την εθελοντική του ανταπόκριση στην συγκεκριμένη δράση.
Αξίζει να σημειωθεί πως  το κλιμάκιο του ΚΕ.Π Υγείας θα επισκεφθεί και τους μαθητές του Λυκείου Καναλίων πραγματοποιώντας και σε αυτούς την παραπάνω δράση.
Ευχαριστήρια απευθύνονται στους διευθυντές του Λυκείου Βελεστίνου κα. Μπούρα Μαρία και ΕΠΑΛ Βελεστίνου κ. Μαράτο Χρήστο για την θετική τους συμβολή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο πνιγμοί σε Αλυκές και Γλύφα - https://t.co/WAGDYoC44j -

  • Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Τα νέα πρόσωπα - https://t.co/qEJhF13wjx -

  • Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση του ορίου 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις - https://t.co/CigGldLvUa -

"Αλιεύοντας" την είδηση