Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Δέσμευση του Υφυπουργού Υποδομών στον Κων. Μαραβέγια για χρηματοδότηση του Δήμου Ρήγα Φεραίου με 1 εκατ. ευρώ
Δέσμευση του Υφυπουργού Υποδομών στον Κων. Μαραβέγια για χρηματοδότηση του Δήμου Ρήγα Φεραίου με 1 εκατ. ευρώ

Δέσμευση του Υφυπουργού Υποδομών στον Κων. Μαραβέγια για χρηματοδότηση του Δήμου Ρήγα Φεραίου με 1 εκατ. ευρώ

Απέδωσε “καρπούς” η στενή συν που είχε τις τελευταίες ημέρες ο Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας νσταντίνος Μαραβέγιας με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα, για ένα μείζονος σημασίας θέμα της περιοχής.

Συγκεκριμένα, έπειτα από επίμονες παρεμβάσεις, ο κ. Μαραβέγιας απέσπασε τη δέσμευση του Υφυπουργού ότι, σύμφωνα με όσα είχε υποσχεθεί κατά την επίσκεψή του στο Βόλο τον περασμένο Φεβρουάριο, θα υπογραφεί τους επόμενους μήνες η χρηματοδότηση του Δήμου με ποσό άνω του 1.000.000 € για τη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης, λόγω της πανδημίας, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή η υπογραφή της απόφασης νωρίτερα και αυτό θα συμβεί προς το τέλος του καλοκαιριού.

Για το ίδιο θέμα ο κ. Μαραβέγιας είχε καταθέσει Αναφορά προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή, στις αρχές Μαΐου, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε συχνή επι με το γραφείο του υπουργού, ανταποκρινόμενος στην έκκληση του κ. Νασίκα να εξαντλήσει κάθε μέσο πίεσης προκειμένου να επιτευχθεί η χρηματοδότηση του Δήμου.

Σημειώνεται ότι το έργο της οδοποιίας αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής Ρήγα Φεραίου, με τον κ. Νασίκα να καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες ενόψει μάλιστα και των εκδηλώσεων «Ελλάδα 2021» για τα 200 χρόνια από την , που θα πραγματοποιηθούν και στο Βελεστίνο, ως γενέτειρα του Ρήγα Φεραίου, με τη συμμετοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας, κυβερνητικών στελεχών και πλήθους κόσμου.

Μετά και τη δέσμευση του κ. Κεφαλογιάννη, ο εξέφρασε την ικανο του για τη θετική εξέλιξη του θέματος, τονίζοντας ότι ανοίγει ο δρόμος για την υλο ενός σημαντικού έργου για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, που θα συμβάλει αφενός στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, αφετέρου στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση