Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το μήνυμα των του ΕΠΑΛ είναι:”Ας Συν-Αισθανθούμε τους Συν-Ανθρώπους μας και ας προσφέρουμε και είδη πρώτης ανάγκης. Aς ανοίξουμε τα χέρια μας σε μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά ΑΑΠΗ”.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι οι: Δήμος Ρήγα ου με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», «», το Νομικό πρόσωπο του Δήμου ου, το ΕΠΑΛ Βελεστίνου και εθελοντές.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ και του υμνασίου Βελεστίνου θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Τρόφιμα συγκεντρώνουν και οι μαθητές του Λυκείου Βελεστίνου.

Η Αντωνία Χασιώτη, συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου αναφέρει : «Η παραπάνω πρωτοβουλία έχει στόχο να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων. Οι μαθητές του Βελεστίνου μας εξέπληξαν με τα μηνύματα ανθρωπιάς. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει η ανταπόκριση όλου του κόσμου, θα είναι μια όμορφη γιορτή , στη πλατεία ρολογιού με χριστουγεννιάτικες μουσικές και με πολλή αγάπη και προσφορά. Σας περιμένουμε!!
Συγκεντρώνουμε: ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΟΣΠΡΙΑ-ΛΑΔΙ-ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ-ΣΑΛ–ΑΛΑΤΙ–ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΗ-ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ-ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ-ΧΑΡΤΙΚΑ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-Ι-ΤΡΑΧΑΝΑ
ΧΩΡΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΑΛ, ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ (από 17/12 μέχρι και 23/12)
Ας γίνουμε όλοι παράδειγμα αλληλεγγύης και ας γιορτάσουμε με τις θερμότερες εκδηλώσεις των συναισθημάτων μας και τις γενναιότερες ατομικές και συλλογικές πράξεις που απαιτούν οι καιροί που ζούμε.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”.
Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση