Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το μήνυμα των μαθητών του είναι:”Ας Συν-Αισθανθούμε τους Συν-Ανθρώπους μας και ας προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Aς ανοίξουμε τα χέρια μας σε μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά ΑΓΑΠΗ”.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι οι: ήγα Φεραίου με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», «Κέντρο Κοινότητας», το ομικό πρόσωπο του Δήμου Φεραίου, το υ και εθελοντές.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου υ θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Τρόφιμα συγκεντρώνουν και οι μαθητές του Λυκείου Βελεστίνου.

Η Αντωνία Χασιώτη, συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προς δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου αναφέρει : «Η παραπάνω πρωτοβουλία έχει στόχο να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων. Οι μαθητές του Βελεστίνου μας εξέπληξαν με τα μηνύματα ανθρωπιάς. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει η ανταπόκριση όλου του κόσμου, θα είναι μια όμορφη γιορτή , στη πλατεία ρολογιού με χριστουγεννιάτικες μουσικές και με πολλή αγάπη και προσφορά. Σας περιμένουμε!!
Συγκεντρώνουμε: ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΟΣΠΡΙΑ-ΛΑΔΙ-ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ-ΣΑΛΤΣΑ–ΑΛΑΤΙ–ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΗ-ΦΡΥΓΑΙΕΣ-ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ-ΧΑΡΤΙΚΑ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΤΣΑΙ-ΤΡΑΧΑΝΑ
ΧΩΡΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΑΛ, ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ (από 17/12 μέχρι και 23/12)
Ας γίνουμε όλοι παράδειγμα αλληλεγγύης και ας γιορτάσουμε με τις θερμότερες των συναισθημάτων μας και τις γενναιότερες ατομικές και συλλογικές πράξεις που απαιτούν οι καιροί που ζούμε.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”.
Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση