Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με κοινωνικό περιεχόμενο διοργανώνουν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κάνοντας μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζουν μαζί με τους μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου και με αρωγούς τον διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ., τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ώρες 10.00 π.μ. – 12.00 μ. στην «Πλατεία Ρολογιού» στο Βελεστίνο.

Το μήνυμα των μαθητών του ΕΠΑΛ είναι:»Ας Συν-Αισθανθούμε τους Συν-Ανθρώπους μας και ας προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Aς ανοίξουμε τα χέρια μας σε μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά ΑΓΑΠΗ».

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι οι: Δήμος Ρήγα Φεραίου με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», «Κέντρο Κοινότητας», το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Φεραίου, το ΕΠΑΛ Βελεστίνου και εθελοντές.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου Βελεστίνου θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Τρόφιμα συγκεντρώνουν και οι μαθητές του Λυκείου Βελεστίνου.

Η Αντωνία Χασιώτη, συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου αναφέρει : «Η παραπάνω πρωτοβουλία έχει στόχο να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων. Οι μαθητές του Βελεστίνου μας εξέπληξαν με τα μηνύματα ανθρωπιάς. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει η ανταπόκριση όλου του κόσμου, θα είναι μια όμορφη γιορτή , στη πλατεία ρολογιού με χριστουγεννιάτικες μουσικές και με πολλή αγάπη και προσφορά. Σας περιμένουμε!!
Συγκεντρώνουμε: ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΟΣΠΡΙΑ-ΛΑΔΙ-ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ-ΣΑΛΤΣΑ–ΑΛΑΤΙ–ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΗ-ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ-ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ-ΧΑΡΤΙΚΑ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΤΣΑΙ-ΤΡΑΧΑΝΑ
ΧΩΡΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΑΛ, ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ (από 17/12 μέχρι και 23/12)
Ας γίνουμε όλοι παράδειγμα αλληλεγγύης και ας γιορτάσουμε με τις θερμότερες εκδηλώσεις των συναισθημάτων μας και τις γενναιότερες ατομικές και συλλογικές πράξεις που απαιτούν οι καιροί που ζούμε.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ».
Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταδίκη Αχ. Μπέου για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση - https://t.co/CacsOtG7oZ -

  • Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στη μουσική σκηνή LABART - https://t.co/TwNCHhIx9G -

  • Υπόψη των βουλευτών τα προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του Α.Γ.Ν.Β. και των Κέντρων Υγείας… - https://t.co/t7QSlX2jlH -

"Αλιεύοντας" την είδηση