Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση δήμου Ρήγα Φεραίου για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση δήμου Ρήγα Φεραίου για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση δήμου Ρήγα Φεραίου για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο υ .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαγνησίας, Αργύρης & Λουφόπουλος Δημήτρης, ο ,  Νασίκας Δημήτριος, ο ,  κογκινούδης Τριαντάφυλλος, ο υπεύθυνος του Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου και δημοτικός σύμβουλος, Σκρίμπας Ιωάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιαννακός Ευάγγελος, Παπαϊωάννου Ιωάννης και Βλάχος Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας υ, Παπατόλιας Γεώργιος, ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου,  Κολοκοτρώνης Χρήστος και ο σύμβουλος της Δ.Κ.,  Χατζής Γεώργιος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο χοροδιδάσκαλος,  Λουλούδης Ιωάννης. Οι σύλλογοι του Δήμου που έλαβαν μέρος ήταν: ο σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, ο σύλλογος Μικρασιατών, ο σύλλογος Αγίου Αθανασίου, ο σύλλογος Ριζομύλου «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», ο σύλλογος ς Ριζομύλου, ο σύλλογος Γυναικών Ριζομύλου, ο σύλλογος Στεφανοβικείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ο σύλλογος Αερινού και ο σύλλογος Καναλίων «ΗΤΑΥΡΟΣ». Συμμετείχε, επίσης, το ικό τμήμα παραδοσιακής μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, χριστουγεννιάτικα και δρώμενα.

Ο δήμαρχος,  Νασίκας Δημήτριος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και συνέχισε λέγοντας «Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί συνάντηση του πολιτισμού και της παράδοσης και στέλνει σε όλους το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς. Τις ημέρες αυτές ας σκεφτόμαστε και όσους αδυνατούν να εξασφαλίσουν στις οικογένειες τους τα αναγκαία αγαθά και ας τους προσφέρουμε όσο μπορούμε μία σταγόνα ελπίδας»

Ο ,  Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος ευχήθηκε με τη σειρά του καλές γιορτές και τόνισε «Πολύ σημαντική η σημερινή προσπάθεια του Δήμου με τη συμμετοχή όλων των συλλόγων, καθώς με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο με λίτρα ελαιόλαδου, τα οποία θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου».

 velestino

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση