Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Χοροί και δρώμενα για τη ζωή, το χαμόγελο και την ελπίδα στο Βελεστίνο
Χοροί και δρώμενα για τη ζωή, το χαμόγελο και την ελπίδα στο Βελεστίνο

Χοροί και δρώμενα για τη ζωή, το χαμόγελο και την ελπίδα στο Βελεστίνο

Χοροί κι δρώμεν για τη , το χαμόγελο και την ελπίδα , με την συν 20 περίπου πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων και με την στήριξη του δήμου Ρήγα Φεραίου οργανώθηκε χθες το βράδυ 17/12/ στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου.

Πρόκειται για την 5η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή κοινωνικής ς τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στο κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Ήταν μια ζεστή, όμορφη και συγκινητική βραδιά κατά την οποία παρουσιάστηκαν δρώμενα- κάλαντα και χοροί από όλη την Ελλάδα.

Ευχές για καλές και χαρούμενες απηύθυναν στην έναρξη της εκδήλωσης ο δήμαρχος Νασίκας Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος Πρίντζος Νικόλαος και ο συντονιστής της εκδήλωσης Λουλούδης Γιάννης.

Ακολούθησαν δρώμενα και χοροί από τους Συλλόγους Μικρασιατών, Περιβολιωτών και Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου, της ΔΙΑΠΗΣ Ριζομύλου, του ΑΡΙΣΤΛΗ Στεφανοβικείου, του ΗΤΑΥΡΟΥ Καναλίων, του Συλλόγου ΑΕΡΙΝΟΥ και του Συλλόγου ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.

Όπως ήταν φυσικό όλες οι παρουσιάσεις καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες θεατές και όλοι αντάλλαξαν ευχές για καλές και χαρούμενες , ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση