Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Χοροί και δρώμενα για τη ζωή, το χαμόγελο και την ελπίδα στο Βελεστίνο
Χοροί και δρώμενα για τη ζωή, το χαμόγελο και την ελπίδα στο Βελεστίνο

Χοροί και δρώμενα για τη ζωή, το χαμόγελο και την ελπίδα στο Βελεστίνο

Χοροί και δρώμενα για τη ζωή, το χαμόγελο και την ελπίδα , με την συνεργασία 20 περίπου πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων και με την στήριξη του δήμου Ρήγα Φεραίου οργανώθηκε χθες το βράδυ 17/12/2017 στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου.

Πρόκειται για την 5η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή κοινωνικής αλληλεγγύης τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στο κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Ήταν μια ζεστή, όμορφη και συγκινητική βραδιά κατά την οποία παρουσιάστηκαν δρώμενα- κάλαντα και χοροί από όλη την Ελλάδα.

Ευχές για καλές και χαρούμενες γιορτές απηύθυναν στην έναρξη της εκδήλωσης ο δήμαρχος Νασίκας Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος Πρίντζος Νικόλαος και ο συντονιστής της εκδήλωσης Λουλούδης Γιάννης.

Η εκδήλωση άρχισε με το < ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ> που τραγούδησαν οι Παιδικές Χορωδίες της «ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ» Ριζομύλου και των Περιβολιωτών ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ.

Ακολούθησαν δρώμενα και χοροί από τους Συλλόγους Μικρασιατών, Περιβολιωτών και Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου, της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ Ριζομύλου, του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Στεφανοβικείου, του ΗΤΑΥΡΟΥ Καναλίων, του Συλλόγου ΑΕΡΙΝΟΥ και του Συλλόγου ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.

Στο τέλος με το < ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ Κ΄ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΙΑ> εμφανίστηκε και ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ μοιράζοντας δωράκια και γλυκά στα παιδιά.

Όπως ήταν φυσικό όλες οι παρουσιάσεις καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες θεατές και όλοι αντάλλαξαν ευχές για καλές και χαρούμενες γιορτές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο στη Ν. Ιωνία - https://t.co/kGVXrWnjkL -

  • Ανησυχία του ΙΣΜ για τη συνεχιζόμενη πανδημία COVID 19 - https://t.co/nRUTPw1Ofa -

  • Εσφαλμένες τιμές έδινε επί μιάμιση ημέρα ο αναλυτής αιωρουμένων σωματιδίων - https://t.co/dp5oqmpsmB -

"Αλιεύοντας" την είδηση