Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Κερασιάς-Καναλίων
Αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης του  δρόμου Κερασιάς-Καναλίων

Αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Κερασιάς-Καναλίων

Αυτοψία στις αποκατάστασης των βλαβών, του επαρχιακού οδικού δικτύου, Κερασιά-, στο πλαίσιο του υ «Άμεση αποκατάσταση επαρχιακής οδού Κερασιάς- Καναλίων», αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας ς και Σποράδων, , στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, προϋπολογισμού 880.000,00€, πραγματοποίησε σήμερα, η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Αντικείμενο του υ είναι οι αποκατάστασης των βλαβών οι οποίες προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις. Ως αποτέλεσμα των ακραίων καιρικών φαινομένων ήταν να προκληθούν καθιζήσεις σε τμήματα της συγκεκριμένης οδού και καπτώσεις πρανών.

Για την αποκατάσταση των βλαβών γίνονται εργασίες όπως κατασκευή τοίχων αντιστήριξης από συρματοκιβώτια, αποκατάσταση βλαβών των ερεισμάτων της υπόβασης και βάσης του οδοστρώματος, αποκατάσταση των βλαβών των ασφαλιστικών στρώσεων του οδοστρώματος και καθαρισμός κοιτών ποταμών και ρεμάτων.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Ως Θεσσαλίας παρεμβαίνουμε καθημερινά και προβαίνουμε σε εργασίες αποκατάστασης βλαβών του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας. Οι ανωτέρω εργασίες αφορούν στο οδικό μας δίκτυο στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Οι παρεμβάσεις μας σε όλο το Νομό συνεχίζονται, εκεί όπου κρίνονται απαραίτητες, σε συν πάντα με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση