Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ασφαλτικές εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Αερινού
Ασφαλτικές εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Αερινού

Ασφαλτικές εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Αερινού

Ασφαλτικές στη Δημοτική Ενότητα Αερινού πραγματοποιήθηκαν  σήμερα Παρασκευή 07-07-2017, στο πλαίσιο της εργολαβίας που υλοποιεί η ς – Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων «Συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Δήμων Ρήγα Φεραίου – Αλμυρού ()», συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000,00 €.

Με αυτό τον τρόπο η υλοποίησε ένα αίτημα των κατοίκων και φορέων της περιοχής, «στρώνοντας» νέο ασφαλτοτάπητα, προκειμένου να γίνει ακόμη ασφαλέστερη η μετακίνηση των κατοίκων του Αερινού, αλλά και των επισκεπτών. Σκοπός των ασφαλτικών εργασιών η ανακατασκευή, συντήρηση και αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων στα οδικά τμήματα τα οποία υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία του περασμένου χειμώνα.

Σημειώνεται ότι στις αμέσως προσεχείς ημέρες οι ασφαλτικές θα συνεχιστούν στο τμήμα του οδικού δικτύου Σούρπης – Πτελεού.

Σε δηλώσεις της η αεριφερειάρχης και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ασφαλτικές εργασίες στο οδικό δίκτυο των Δήμων Ρήγα Φεραίου και Αλμυρού θα ολοκληρωθούν, με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων να κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις στο εθνικό και του Νομού Μαγνησίας. Σκοπός μας είναι η ασφαλής μετακίνηση όλων όσων κινούνται στα όρια του Νομού Μαγνησίας, με τις ασφαλτικές εργασίες να συνεχίζονται και σε άλλα τμήματα του οδικού μας δικτύου».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση