Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Ασφαλτικές εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Αερινού
Ασφαλτικές εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Αερινού

Ασφαλτικές εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Αερινού

Ασφαλτικές στη Δημοτική Ενότητα Αερινού πραγματοποιήθηκαν  σήμερα Παρασκευή 07-07-2017, στο πλαίσιο της εργολαβίας που υλοποιεί η « εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Δήμων – Αλμυρού ()», συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000,00 €.

Με αυτό τον τρόπο η υλοποίησε ένα αίτημα των κατοίκων και φορέων της περιοχής, «στρώνοντας» νέο ασφαλτοτάπητα, προκειμένου να γίνει ακόμη ασφαλέστερη η μετακίνηση των κατοίκων του Αερινού, αλλά και των επισκεπτών. Σκοπός των ασφαλτικών εργασιών η ανακατασκευή, και αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων στα οδικά τμήματα τα οποία υπέστησαν ζημιές από την του περασμένου χειμώνα.

Σημειώνεται ότι στις αμέσως προσεχείς ημέρες οι ασφαλτικές θα συνεχιστούν στο τμήμα του οδικού δικτύου Σούρπης – Πτελεού.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων   ανέφερε: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι στο οδικό δίκτυο των Δήμων και Αλμυρού θα ολοκληρωθούν, με την να κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Μαγνησίας. Σκοπός μας είναι η ασφαλής μετακίνηση όλων όσων κινούνται στα όρια του Νομού Μαγνησίας, με τις να συνεχίζονται και σε άλλα τμήματα του οδικού μας δικτύου».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση