Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Απονομή υποτροφιών στους αριστούχους της Γ’ Λυκείου Βελεστίνου
Απονομή υποτροφιών στους αριστούχους της Γ’ Λυκείου Βελεστίνου

Απονομή υποτροφιών στους αριστούχους της Γ’ Λυκείου Βελεστίνου

Απονομή υποτροφιών στους οκτώ αριστούχους της ’ Λυκείου Βελεστίνου, οι οποίοι έχουν καταγωγή από το Βελεστίνο, έγινε την Παρασκευή 13-09-2019 και ώρα 13.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου από το Ίδρυμα Χάρις Τριανταφύλλου, που εδρεύει στην Αμερική, από εκπροσώπους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου, Δημήτριος Νασίκας αναφέρθηκε στη του Χάρι Τριανταφύλλου, λέγοντας ότι είναι τεράστια η προσφορά του στη γενέτειρά του και πρόσθεσε πως προσφέρει κάθε χρόνο 30.000 ευρώ σε αριστούχους του Βελεστίνου.

Επίσης, ανέφερε πως το όνομα του ευεργέτη-δωρητή έχει δοθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και σε δρόμο της πόλης.

Απευθυνόμενος στους αποφοίτους τους συνεχάρη, λέγοντας: «μας κάνατε υπερήφανους ως και ως Δήμο. Να εκπροσωπείτε επάξια τον Ρήγα όπου κι αν βρίσκεστε και να μεταφέρετε παντού το μήνυμα του Δήμου μας. Καλή Σταδιοδρομία σε όλους σας. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Ένας νέος δρόμος σας ανοίγεται, ο φοιτητικός, να τον απολαύσετε και να τον ζήσετε ποιοτικά και δημιουργικά. Να μην ξεχνάτε ότι είστε από το Βελεστίνο, από τη γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή και να αναφέρεστε στην καταγωγή σας με υπερηφάνεια. Και φυσικά να μην ξεχνάτε ποτέ τους ανθρώπους που σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να είναι δίπλα σας, τους σας».

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου  Γεώργιος Παπατόλιας, απευθυνόμενος στους αποφοίτους είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους σας. Καλά φοιτητικά χρόνια, με πρόοδο», ενώ χαρακτήρισε τους των μαθητών αφανείς .

Τις υποτροφίες απένειμε στους 8 αριστούχους η υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, Δώρα  Αναστασιάδου, η οποία αναφέρθηκε στη σύνδεση του Ιδρύματος Χάρι Τριανταφύλλου με την Αμερικάνικη , καθώς και στα εκπαιδευτικά οφέλη της σχολής.

Οι αριστούχοι που τιμήθηκαν κατά την απονομή είναι: Απόστολος Μπατακόγιας (Ικάρων ΣΜΑ), Σάββας Καρατζίδης (Σχολή Αστυφυλάκων), Αντωνία Κουσκουρίδα (Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων) , Αρετή Αγγελή (Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής-), Σοφία Καρρά (Νομική Κομοτηνής), Ευάγγελος Μπαλαμώτης ( Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών –Βόλος), Νεφέλη Παπαθανασίου (Χημικών Μηχανικών-Κοζάνη) και Δημήτριος-Μάριος Αραμπατζής (Φιλοσοφική Αθηνών).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

  • #τροχαίο στον κόμβο Βελεστίνου #τροχαίο - https://t.co/DRMa83szRk -

"Αλιεύοντας" την είδηση