Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Απονομή υποτροφιών στους οκτώ αριστούχους της γ’ λυκείου Βελεστίνου
Απονομή υποτροφιών στους οκτώ αριστούχους της γ’ λυκείου Βελεστίνου

Απονομή υποτροφιών στους οκτώ αριστούχους της γ’ λυκείου Βελεστίνου

 

Την Κυριακή 04-12-2016 και ώρα 11.30 π.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε απονομή υποτροφιών στους 8 αριστούχους της Βελεστίνου από το Ίδρυμα Χάρις Τριανταφύλλου, που εδρεύει στην Αμερική, από εκπροσώπους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ς.

Ο δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου,  ασίκας Στ. Δημήτριος, τόνισε στους αποφοίτους: «Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Ένας νέος δρόμος σας ανοίγεται, ο φοιτητικός, να τον απολαύσετε και να τον ζήσετε ποιοτικά και δημιουργικά. Μπορεί να υπήρξε αμφισβήτηση προς τους σας όλα αυτά τα χρόνια λόγω του άγχους σας και της πίεσης των εξετάσεων αλλά είναι αυτοί που σας βοήθησαν με τη στήριξη τους να κατακτήσετε τα όνειρα σας».

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, Παπατόλιας Γεώργιος απευθυνόμενος στους αποφοίτους ευχήθηκε: «Συγχαρητήρια σε όλους σας. Είναι σημαντική στιγμή για εσάς να σας απονέμεται η του συμπατριώτη μας, Χάρι Τριανταφύλλου, μιας μεγάλης προσωπικότητας που δραστηριοποιήθηκε στην Αμερική αλλά ποτέ δε λησμόνησε τη γενέτειρα του. Πάντα να θυμάστε το ρητό “Τιμή και δόξα στο Θεό, στους και στους δασκάλους, γιατί σε αυτούς οφείλουμε τα πάντα”.»

Τις απένειμε στους 8 αριστούχους η διευθύντρια Τμημάτων Εγγραφών της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής,   Έλλη Κωνσταντίνου, η οποία αναφέρθηκε στη και την πορεία του Χάρι Τριανταφύλλου. Μαζί της ήταν, επίσης, ο  Αγγελίδης Άγγελος, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Σχολής και οι εκπρόσωποι του Τμήματος Εγγραφών,  Γρηγόρης Σούγγαρης,  Εξαδακτύλου Λένα και  Καλαϊτζίδου Εύα.

Οι 8 που τιμήθηκαν κατά την απονομή είναι: Αρχοντή Μαρίνα-Ευσταθία, Γάρου Αργυρώ, Πάσχου Αικατερίνη, Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Γεωργούδη Ευαγγελία, Συρταδιώτη Κωνσταντίνα, Αποστολίνα Κωνσταντίνα και Μπομπότης Θεοφάνης.

ypotrofies

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση