Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Απόλυτα ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου με την εξέλιξη της υπόθεσης Ι.Μ. Φλαμουρίου και κατοίκων Κεραμιδίου-Βενέτου
Απόλυτα ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου με την εξέλιξη της υπόθεσης Ι.Μ. Φλαμουρίου και κατοίκων Κεραμιδίου-Βενέτου

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου με την εξέλιξη της υπόθεσης Ι.Μ. Φλαμουρίου και κατοίκων Κεραμιδίου-Βενέτου

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Δήμαρχος   Δημήτρης Νασίκας με την εξέλιξη της υπόθεσης Ι.Μ. Φλαμουρίου και κατοίκων Κεραμιδίου-Βενέτου και προσθέτει πως ένα δίκαιο αίτημα των δημοτών βρήκε τελικά ευήκοα ώτα.

Η ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας και η θέση του Προκαθήμενου της τοπικής Εκκλησίας  Ιγνατίου διέλυσε τα «μαύρα σύννεφα» που είχαν διαταράξει πρόσκαιρα  τη σχέση των κατοίκων Βενέτου και Κεραμιδίου με την Ι. Μονή  Φλαμουρίου.

Σημειώνεται πως ο  κ.    επανέλαβε την εκπεφρασμένη  βούλησή του, το ζήτημα να λυθεί νομίμως και οριστικώς, προς όφελος των κατοίκων των δύο χωριών και αποφασίστηκε: «Η Ιερά θα αναμένει από τον Δήμο την ακριβή αποτύπωση και οριοθέτηση των κτηματικών περιφερειών που περικλείουν τα χωριά και και τυχόν περιοχές εκτός των κτηματικών περιφερειών, που είναι ζωτικής σημασίας για τα χωριά.

Η Μητρόπολη αναλαμβάνει την ευθύνη οι εκτάσεις αυτές να μην δηλωθούν από την στο Κτηματολόγιο, με την σύμφωνη γνώμη των οικονομικών Υπηρεσιών της Ιεράς Συνόδου, προκειμένου να λυθεί οριστικά το θέμα».

Με την θετική αυτή εξέλιξη  ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου δηλώνει εμφανώς ικανοποιημένος, σημειώνοντας  ότι με τα νέα θα αποτραπούν οι αρνητικές συνέπειες τόσο για τον Δήμο όσο και για τους δημότες Βενέτου και Κεραμιδίου (πολυδάπανοι δικαστικοί , Κτηματολογικές ενστάσεις , αγωγές, ακινήτων, έκδοση οικοδομικών αδειών και επενδύσεις) και  η περιοχή θα επανέλθει στην κανονικότητά της.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση