Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Αποκαθιστά το οδικό δίκτυο Κερασιάς – Καναλίων η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Αποκαθιστά το οδικό δίκτυο Κερασιάς – Καναλίων η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αποκαθιστά το οδικό δίκτυο Κερασιάς – Καναλίων η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου Κερασιά – Κανάλια του Δήμου προχωρά η ς.

Ο περιφερειάρχης ς Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 880.000 ευρώ κι όπως ανέφερε: «Σε συν με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις Υπηρεσίες μας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας. Κάθε νέο έργο αποτελεί και μια στοχευμένη παρέμβαση για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.

Με σχέδιο, σοβαρότητα και υπευθυνότητα δίνουμε λύσεις σε υπαρκτά προτα. Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις ς και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία».

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης Κώστας Χαλέβας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Λιούπης, Γρηγόρης Ιγγλέσης, Γιώργος Κίτσιος και Γιώργος Καλτσογιάννης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου Κερασιάς – Κανάλια αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην περιοχή του Δήμου

Για την αποκατάσταση των βλαβών προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες στο οδικό δίκτυο:

  1. Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης από συρματοκιβώτια (σαραζανέτ) και από κατηγορίας C20/25 για τη συγκράτηση των πρανών και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου από C16/20 σε θέσεις που θα υποδείξει η υπηρεσία.

  2. Αποκατάσταση βλαβών των ερεισμάτων της υπόβασης και βάσης του οδοστρώματος.

  3. Αποκατάσταση των βλαβών των ασφαλιστικών στρώσεων του οδοστρώματος.

  4. Καθαρισμός κοιτών ποταμών & ρεμάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση