Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Αποκατάσταση βλαβών του οδικού δικτύου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Αποκατάσταση  βλαβών του οδικού δικτύου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Αποκατάσταση βλαβών του οδικού δικτύου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Στις εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, προϋπολογισμού 1.240.000,00€, βρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών

.

Οι ζημιές προκλήθηκαν από τις συνθήκες παγετού και των έντονων χιονοπτώσεων και σημειώθηκαν στο οδόστρωμα, στα πρανή και στις τάφρους αποχέτευσης ομβρίων. Προκλήθηκαν επίσης καθιζήσεις σε οδών και καταπτώσεις πρανών με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος κατολισθήσεων στο οδικό δίκτυο.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της παραπάνω εργολαβίας είναι οι εξής:

– Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης από σκυρόδεμα στην Επαρχιακή οδο Βόλου Καναλίων και Καναλίων Κερασιάς. Επεκτάσεις υπαρχόντων τοίχων αντιστήριξης για τη συγκράτηση των πρανών και αποκατάσταση φρεατίων, διαμορφώσεις των εισόδων και εξόδων των τεχνικών από σκυρόδεμα, καθώς και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου στη Χλόη.

– Αποκατάσταση των βλαβών των ερεισμάτων και της υπόβασης και βάσης του οδοστρώματος στο Κεραμίδι, τα Καναλια, το Στεφανοβίκειο το Ελευθεροχώρι και το Περίβλεπτο.

– Αποκατάσταση των βλαβών των ασφαλιστικών στρώσεων του οδοστρώματος στο Κεραμίδι, τα Κανάλια, το Στεφανοβίκειο, το Ελευθεροχώρι και το Περίβλεπτο.

– Αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε ήδη ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης βλαβών του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας. Κατά την επίσκεψή μας πραγματοποιήσαμε στις εργασίες που πραγματοποιούνται αυτό το χρονικό διάστημα στον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Οι μας σε όλο το Νομό συνεχίζονται, εκεί όπου κρίνονται απαραίτητες, σε συνεργασία πάντα με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση