Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Αποκατάσταση βλαβών στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Καναλίων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Αποκατάσταση βλαβών στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Καναλίων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αποκατάσταση βλαβών στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Καναλίων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Με σχεδιασμό και αποτελεσματικότητα βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας»

Στην και υλοποίηση έργου συνολικού προϋπολογισμού 880.000 ευρώ προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας η , καθώς ο Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της .

Πρόκειται για το έργο: «Άμεση αποκατάσταση Επαρχιακής οδού Κερασιάς – Καναλίων », συνολικού προϋπολογισμού 880.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο τόνισε τα εξής: «Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και υπηρεσιακούς παράγοντες χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα ουσίας και χρήσιμα για τους πολίτες.
Σκοπός του έργου είναι η της οδικής ασφάλειας και η καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση