Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Αποκατάσταση βλαβών στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Καναλίων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Αποκατάσταση βλαβών στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Καναλίων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αποκατάσταση βλαβών στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Καναλίων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Με σχεδιασμό και αποτελεσματικότητα βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας»

Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση έργου συνολικού προϋπολογισμού 880.000 ευρώ προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας η Θεσσαλίας, καθώς ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για το έργο: «Άμεση αποκατάσταση Επαρχιακής οδού Κερασιάς – Καναλίων », συνολικού προϋπολογισμού 880.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη και υπηρεσιακούς παράγοντες χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα ουσίας και χρήσιμα για τους πολίτες.
Σκοπός του έργου είναι η αύξηση της οδικής ασφάλειας και η καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση