Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Απεβίωσε ο γιατρός και πρώην δήμαρχος του πρώην Δήμου Κάρλας Θανάσης Παπαδήμας
Απεβίωσε ο γιατρός και πρώην δήμαρχος του πρώην Δήμου Κάρλας Θανάσης Παπαδήμας

Απεβίωσε ο γιατρός και πρώην δήμαρχος του πρώην Δήμου Κάρλας Θανάσης Παπαδήμας

Απεβίωσε ο γιατρός και πρώην δήμαρχος του πρώην Δήμου Κάρλας Θανάσης Παπαδήμας.

Ο εκλιπών ήταν επιστήμονας , διατηρούσε επί σειρά ετών ιατρείο στον Βόλο, με γνώσεις και με χαμόγελο, αξίες , αγάπη και σοφία και πρόσφερε στους συνανθρώπους του και στην Αυτοδιοίκηση.

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Ρήγα Φεραίου

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου, για την απώλεια ενός αξιόλογου Δημάρχου και μιας σημαντικής προσωπικότητας, του Αθανάσιου Παπαδήμα, Δημάρχου του πρώην Δήμου Κάρλας και Προέδρου της πρώην Κοινότητας Ριζομύλου.

Διετέλεσε Δήμαρχος Κάρλας κατά τα έτη 1999-2002 και 2007-2010.

Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση με ήθος, εντιμότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα. Χαρακτηριστική ήταν η ουσιαστική του προσφορά όχι μόνο ως δήμαρχος αλλά ως άνθρωπος και ως γιατρός στην τοπική κοινωνία. Ένας καταξιωμένος άνθρωπος με σπουδαίο αυτοδιοικητικό έργο που χαρακτηρίζεται από μια σειρά έργων και παρεμβάσεων για τον τόπο του, που έως και σήμερα απολαμβάνουν τα οφέλη και εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες.

Είχε αναπτύξει μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη σχέση με τους δημότες που τον ακολουθούσε όλα τα χρόνια της δημαρχιακής του πορείας. Η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου αποτυπώθηκε στη συνεχή εκλογή του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Αθανάσιος Παπαδήμας αποτέλεσε ένα παράδειγμα για όλους μας, από τον οποίο όλοι πρέπει να διδασκόμαστε και θα παραμείνει στις καρδιές όλων για όλα όσα απλόχερα χάρισε στους συμπολίτες του, στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης και γενικότερα στην Τοπική μας Κοινωνία. Άξιος εκπρόσωπος της κοινωνίας μας, κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στον Δήμο μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι, Δήμαρχε.

Συλλυπητήρια  δήλωση του βουλευτή Αθ. Λιούπη

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το θάνατο του φίλου, συναδέλφου ιατρού και επί δεκαετίες μαχόμενου στην τοπική αυτοδιοίκηση Θανάση Παπαδήμα.

Η είδηση του θανάτου του,  προκαλεί σε όλους όσοι τον γνώρισαν μεγάλη θλίψη, καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο σεμνό, που πάντα φρόντιζε τον συνάνθρωπο και προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο, ως Δήμαρχος Κάρλας. 

Καλό ταξίδι Θανάση… 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το σχέδιο της Κομισιόν για το προσφυγικό – Όλες οι αλλαγές - https://t.co/gUqnJzr1uC -

  • Μασάζ στον Ερντογάν: «Κρίσιμες οι διερευνητικές με την Ελλάδα» - https://t.co/PMU6bPBf0Z -

  • Κορωνοϊός: 358 νέα κρούσματα, πέντε θάνατοι - https://t.co/CTFa9de2xs -

"Αλιεύοντας" την είδηση