Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Απάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στη μείζονα αντιπολίτευση για τον παγετό
Απάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στη μείζονα αντιπολίτευση για τον παγετό

Απάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στη μείζονα αντιπολίτευση για τον παγετό

“Υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, από την αρχή της κακοκαιρίας «Μήδεια» βρίσκονται σε επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του και τον επόπτη ς κ. Σπυρόπουλο. Ο ΕΛΓΑ είχε ενημερωθεί από τη πρώτη κιόλας στιγμή για την κατάσταση στο Δήμο Ρήγα Φεραίου” τονίζει ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. ασίκας ,με αφορμή της μείζονος ς για τις από παγετό στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Επίσης αναφέρει: ” Μάλιστα για σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου είχε προγραμματιστεί επίσκεψη του επόπτη και του τμηματάρχη κ. Καραμπάτσα στην περιοχή Καναλίων και ς, καθώς και στις Κοινότητες Περιβλέπτου και Μικρού Περιβολακίου.

Λόγω εκτάκτου κωλύματος από πλευράς του ΕΛΓΑ, η επίσκεψη επαναπροσδιορίστηκε για την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου .

Η υπηρεσία βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή, σε επικοινωνία με την πρόεδρο της Κοινότητας Καναλίων, τοπικούς συμβούλους και παραγωγούς, προκειμένου να οργανωθεί η δράση μας. Οι αντιδήμαρχοι Ρήγα Φεραίου  Γ.Μπατζιάκας και Γιαννακός παρακολουθούν την εξέλιξη του προβλήματος από κοντά.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να ενημερώσουμε τον αγαπητό επικεφαλής της μείζονος ς ότι όχι απλώς δεν έχει χαθεί πολύτιμος , αλλά έχει ήδη αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα που μας παρέχεται, προς όφελος των παραγωγών μας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση