Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Απάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στη μείζονα αντιπολίτευση για τον παγετό
Απάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στη μείζονα αντιπολίτευση για τον παγετό

Απάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στη μείζονα αντιπολίτευση για τον παγετό

“Υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, από την αρχή της κακοκαιρίας «Μήδεια» βρίσκονται σε επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του και τον επόπτη Μαγνησίας κ. Σπυρόπουλο. Ο είχε ενημερωθεί από τη πρώτη κιόλας στιγμή για την κατάσταση στο Δήμο Ρήγα Φεραίου” τονίζει ο Δημ. Νασίκας ,με αφορμή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης για τις από παγετό στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Επίσης αναφέρει: ” Μάλιστα για σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου είχε προγραμματιστεί του επόπτη και του τμηματάρχη κ. Καραμπάτσα στην περιοχή Καναλίων και Κερασιάς, καθώς και στις Κοινότητες Περιβλέπτου και Μικρού Περιβολακίου.

Λόγω εκτάκτου κωλύματος από πλευράς του ΕΛΓΑ, η επαναπροσδιορίστηκε για την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021.

Η υπηρεσία βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή, σε επικοινωνία με την πρόεδρο της Κοινότητας Καναλίων, τοπικούς συμβούλους και παραγωγούς, προκειμένου να οργανωθεί η δράση μας. Οι Ρήγα Φεραίου  Γ.Μπατζιάκας και Γιαννακός παρακολουθούν την εξέλιξη του προβλήματος από κοντά.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να ενημερώσουμε τον αγαπητό επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ότι όχι απλώς δεν έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά έχει ήδη αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα που μας παρέχεται, προς όφελος των παραγωγών μας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση