Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Αντικατάσταση λαμπτήρων ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Αντικατάσταση λαμπτήρων ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Αντικατάσταση λαμπτήρων ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Συνεχίζεται η στους στύλους ηλεκτροφωτισμού  σε όλες της κοινότητες του Δήμου Ρήγα ου. 

Η τεχνικών έργων και ηλεκτροφωτισμού, Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να βελτιώσουμε την του Δήμου μας και την ποιότητα της ς των κατοίκων. 

Με συντονισμένες προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας και των δύο  ηλεκτρολόγων που υπηρετούν στο Δήμο, έχουμε καταφέρει την αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου μας. 

Με τη μίσθωση κατάλληλου καλαθοφόρου οχήματος, αντικαταστάθηκαν αρκετοί χαλασμένοι λαμπτήρες  του δικτύου του οδοφωτισμού σε δύσκολα σημεία.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής τους, διαπιστώνονται και τεχνικά ζητήματα σε στύλους του ηλεκτροφωτισμού, τα οποία φροντίζουμε άμεσα, ενημερώνοντας εγγρά τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ, όταν είναι αδύνατη η παρέμβαση  από τους δικούς μας ηλεκτρολόγους. 

Σε διάστημα πέντε μηνών έχουν αντικατασταθεί περισσότερες από 3.000 λάμπες σε όλες τις κοινότητες του Δήμου. Οι λαμπτήρες της καινούργιας σύμβασης  που προμηθευτήκαμε είναι τύπου LED μάρκας osram, ευρωπαϊκής προέλευσης. 

Ο φωτισμός LED είναι σαφώς αποδοτικότερος και πιο οικονομικός σε σχέση με τους συμβατικούς  λαμπτήρες.

Ήδη, έχουμε κάνει και την απαραίτητη καταγραφή των υπολοίπων λαμπτήρων που χρήζουν αλλαγής και ελπίζουμε στο προσεχές διάστημα να έχουν ολοκληρωθεί  οι αποκατάστασης της λειτουργίας τους.

Στόχος μας είναι να μην υπάρχει καμία πλέον σκοτεινή γειτονιά και εργαζόμαστε υπεύθυνα και  καθημερινά για αυτό.

Η κατανόηση και η υπομονή σας  είναι η  δύναμή μας στην συνέχεια του υ μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση