Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΑΤΡΟΦΗ / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Ανταπόκριση στο 304 ΠΕΒ στη διατροφική συμβουλευτική του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου
Ανταπόκριση στο 304 ΠΕΒ στη διατροφική συμβουλευτική του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου

Ανταπόκριση στο 304 ΠΕΒ στη διατροφική συμβουλευτική του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου

Η διατροφική συμβουλευτική από το Δήμου Ρήγα Φεραίου στο 304 ΠΕΒ την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε με δίνοντας ατομικές συμβουλές διατροφής στους εργαζομένους. 

 Το Σωματείο των  εργαζομένων και η διοίκηση φρόντισαν για την ενημέρωση των εργαζομένων που  συμμετείχαν στη παραπάνω δράση. 

 Το ΚΕΠ Υγείας , ευχαριστείά για την καλή οργάνωση και υποδοχή στο χώρο τους, τον διοικητή  του 304 ΠΕΒ, συνταγματάρχη  τεχνικού, Ιγνάτιο Αθανασέλλη και τον πρόεδρο των εργαζομένων,  Γιώργο Φωτόπουλο αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου που είχαν τον συντονισμό της δράσης. 

 Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Αντωνία Χασιώτη αναφέρθηκε σχετικά:
«Η μεγάλη ανταπόκριση μας προτρέπει να έχουμε και συνέχεια. Το έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην πρόληψη και την πρωτοβάθμια υγεία.  Η τόσο μεγάλη συμμετοχή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και δεύτερο χρόνο. 
Θα πρέπει να ευχαριστήσω την επί ετών συνάδελφο Νέλη Χονδρογιάννη,  διαιτολόγο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής που συμμετείχε στην παραπάνω δράση,  καθώς  και για  τη συνεχή της προσφορά στην ευαισθητοποίηση όλων μας  σε υγιεινές διατροφικές συνήθειες και τις διαιτολόγους- συνεργάτες του Κεπ Υγείας, Ελένη Μπαζούκη και Ραφαηλία Καλαμπακιώτη για την  ακούραστη εθελοντική συμμετοχή τους και την προσφορά τους στην πρωτοβάθμια υγεία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση