Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ανταπόκριση στο 304 ΠΕΒ στη διατροφική συμβουλευτική του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου
Ανταπόκριση στο 304 ΠΕΒ στη διατροφική συμβουλευτική του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου

Ανταπόκριση στο 304 ΠΕΒ στη διατροφική συμβουλευτική του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου

Η διτροφική πό το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου στο την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία δίνοντας ατομικές συμβουλές διατροφής στους εργαζομένους. 

 Το Σωματείο των  εργαζομένων και η διοίκηση φρόντισαν για την των εργαζομένων που  συμμετείχαν στη παραπάνω δράση. 

 Το ΚΕΠ Υγείας , ευχαριστείά για την καλή οργάνωση και υποδοχή στο χώρο τους, τον διοικητή  του , συνταγματάρχη  τεχνικού, Ιγνάτιο Αθανασέλλη και τον πρόεδρο των εργαζομένων,  ιώργο Φωτόπουλο αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου που είχαν τον συντονισμό της δράσης. 

 Η συντονίστρια κοινωνικής ς και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Αντωνία Χασιώτη αναφέρθηκε σχετικά:
«Η μεγάλη ανταπόκριση μας προτρέπει να έχουμε και συνέχεια. Το ΚΕΠ Υγείας έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην πρόληψη και την πρωτοβάθμια υγεία.  Η τόσο μεγάλη συμμετοχή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και δεύτερο χρόνο. 
Θα πρέπει να ευχαριστήσω την επί ετών συνάδελφο έλη Χονδρογιάννη,  διαιτολόγο του Κέντρου Υγείας ς που συμμετείχε στην παραπάνω δράση,  καθώς  και για  τη συνεχή της προσφορά στην ευαισθητοποίηση όλων μας  σε υγιεινές διατροφικές συνήθειες και τις διαιτολόγους- συνεργάτες του Κεπ Υγείας, Ελένη Μπαζούκη και Ραφαηλία Καλαμπακιώτη για την  ακούραστη εθελοντική συμμετοχή τους και την προσφορά τους στην πρωτοβάθμια υγεία».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση