Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ /  Ανταπόκριση στην Α’ θεματική εβδομάδα του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου
 Ανταπόκριση στην Α’ θεματική εβδομάδα του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου

 Ανταπόκριση στην Α’ θεματική εβδομάδα του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με επιτυχία έκλεισε η 1η θεματική εβδομάδα του ΥΓΕΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, αφιερωμένη στη διατροφική . Οι δημότες μίλησαν με τους ειδικούς και πήραν οδηγίες σωστής διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Η παραπάνω δράση υλοποιήθηκε από τους νέους επιστήμονες ειδικούς του Δήμου:

1. Ραφαηλία Καλαμπακιώτη, διατροφολόγο –διαιτολόγο

2. Ελένη Μπαζούκη, τελειόφοιτη τμήματος «Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας» ΔΙ.ΠΑ.Ε Θεσσαλονίκης και

3. Χονδρογιάννη Νεοκλεία, διαιτολόγο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, στο Βελεστίνο, στο χώρο του Κέντρου κοινότητας και στο χώρο του Κέντρου υγείας Βελεστίνου, στο , στα Κανάλια και Αγ. Γεώργιο με προγραμματισμένα .

Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Αντωνία Χασιώτη δήλωσε: «Το ενδιαφέρον των δημοτών και η συμμετοχή τους, μας δίνει ευχάριστα μηνύματα σε σχέση με την πρωτοβάθμια και τη πρόληψη. Όλοι έχουμε καθήκον να συμμετέχουμε και να φροντίζουμε να ενισχύουμε τις δυνατότητες προσέγγισης ανάλογων παροχών στο πληθυσμό, προάγοντας την πρόληψη και την των δημοτών.

Ευχαριστούμε θερμά τους ειδικούς για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν σε άτομα με κάποια διατροφο-εξαρτώμενη ασθένεια ή και σε όσους επιθυμούσαν κάποια αλλαγή στο σωματικό τους βάρος για να λάβουν μια διατροφική συμβουλή και οδηγία. Σίγουρα όλοι μπορούμε με τη σωστή να έχουμε μια , πλήρη, ισορροπημένη διατροφή, πουθα μας δίνει ενέργεια και ευεξία».

Το ΥΓΕΙΑΣ, συνεχίζει την 2η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ με:<<ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ- ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ-ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ (ΔΕΠΥ)>>.

Το στη 2η θεματική εβδομάδα 09-12/06/20 δίνει τη δυνατότητα να συναντηθούν οι ενδιαφερόμενοι με τους ειδικούς, καλώντας στο τηλ. 2425023794, ώστε να κλείσουν με την λογοθεραπεύτρια, Κουσκουρίδα Αφροδίτη, συνεργάτη του ή στο 2425350011 για Συμβουλευτική γονέων με ΔΕΠΥ από ειδικούς της κινητής μονάδας Μαγνησίας ΔΙΟΔΟΣ την Τρίτη 9/6 στο χώρο του Κέντρου Υγείας.

Εάν υποψιάζεστε ότι το σας δυσκολεύεται σε κάποιον τομέα μην καθυστερείτε την επαφή σας με τον ειδικό. Ακόμα και αν το δεν το εκφράζει αλλά αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν κάποιες διαταραχές, όπως: Καθυστέρηση ομιλίας και λόγου, αναπτυξιακές γλωσσικές διαταραχές, μαθησιακές διαταραχές, αυτισμός, καθυστέρηση της ανάπτυξης ομιλίας και λόγου, διαταραχή της ροής της ομιλίας (τραυλισμός), διαταραχές κατάποσης (δυσφαγία), παθήσεις όπως νευρολογικές κ. ά., ή έπειτα από μετεγχειρητική περίοδο.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση