Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Άνναμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο με γιορτινές μελωδίες και βεγγαλικά
Άνναμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο με γιορτινές μελωδίες και βεγγαλικά

Άνναμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο με γιορτινές μελωδίες και βεγγαλικά

 

Την Παρασκευή 16-12-2016 και ώρα 18.00 στο Βελεστίνο πραγματοποιήθηκε λαμπρή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  ενόψει του ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, επισκέπτες, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και βεγγαλικά πλημμύρισαν τον πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Οι Σύλλογοι και τα δημιούργησαν ένα χριστουγεννιάτικο χωριό με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει γλυκίσματα στα παιδιά, με τους μικρούς ταχυδρόμους να λαμβάνουν τα γράμματα των παιδιών για τα πρωτοχρονιάτικα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη και με πολλές εορταστικές χειροποίητες δημιουργίες από μέλη των συλλόγων γεμάτες φαντασία και μεράκι.

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου παρουσίασε χριστουγεννιάτικους χορούς και η Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου υπό την καθοδήγηση του κ. Σαλαγά ακολούθησε με εορταστικά τραγούδια.

Πλήθος βεγγαλικών μαζί με αναμμένα φαναράκια φώτισαν τον ουρανό, όπου μάγεψαν τον κόσμο που παρευρέθηκε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Σύμβουλος Π.Ε. Μαγνησίας   ς Γεώργιος,  ο δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου Δημήτριος, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ρήγα Φεραίου  Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος και Παλληκάρης Δημήτριος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Πρίντζος Νικόλαος και ο τέως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου  Σκρίμπας Ιωάννης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Ρήγα Φεραίου  Χατζοπούλου-Παπανικολάου Βάσω, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Παπατόλιας Γεώργιος, ο αρόεδρος  της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου  Κολοκοτρώνης Χρήστος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιαννάκης Ευάγγελος, ο τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου  Χατζής Γεώργιος.

Συμμετείχαν ο σύλλογος Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου, ο σύλλογος Βελεστίνου Γυναικών «Υπέρεια Κρήνη», ο σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου, το 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο Βελεστίνου, το Γενικό Λύκειο Βελεστίνου, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και  Νεκταρία Παπαδανιήλ.

Λόγω απουσίας τους απέστειλαν χαιρετισμό και ευχές η τέως υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  Μαρίνα καθώς και η  αεριφερειάρχης Μαγνησίας Κολυνδρινη Δωροθέα.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου,  ΣΤ. Δημήτριος, ευχήθηκε στον κόσμο λέγοντας: «Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, ευτυχία και περισσότερα χαμόγελα. Διανύουμε ημέρες δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και κρίσης των αξιών μας. Παρόλα αυτά ας δείξουμε ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί με αφορμή το μήνυμα της γέννησης του Χριστού, αισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, και προσφοράς. Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου μας περιλαμβάνει εκδηλώσεις τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους με στόχο να μοιράσουμε χαμόγελα, ελπίδα και όμορφη διάθεση».

Πριν το τέλος της εκδήλωσης τις ευχές τους έδωσαν   ο σύμβουλος Π.Ε. Μαγνησίας   ς Γεώργιος,  ο αντιδήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου   Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Παπατόλιας Γεώργιος.

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση