Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Στο γενικότερο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας ς και σύμφωνα με την  της 11-3-2020 ΦΕΚ 55/Α/11-3-2020 «Κατεπείγοντα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», ενημερώνουμε τους δημότες μας, ότι παρατείνονται για ένα μήνα οι αιτήσεις και επιδόματος στέγασης, που υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, οι οποίες λήγουν 31/3/2020 και μόνον αυτές. Επίσης, αναστέλλονται οι προθεσμίες για το επίδομα γέννησης.

Η διανομή τροφίμων μέσω του αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν κρίνεται απαραίτητη η επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας, συμβάλλοντας όλοι μαζί στα προληπτικά .

ια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2425023794.

«Βοήθεια στο Σπίτι»

Εν τω μεταξύ, στο γενικότερο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας ς,  οι ωφελούμενοι δημότες του δήμου Ρήγα ου του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 2425023794 ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Οι επισκέψεις του προγράμματος θα μειωθούν και θα πραγματοποιούνται μόνο οι απαραίτητες και κατόπιν συνεννόησης με τους ωφελούμενους για το λόγο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ωφελουμένων ανήκουν στις ευάλωτες – .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση