Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Αναφορά Αθ. Λιούπη για χρηματοδότηση της αποκατάστασης του δικτύου οδοποιίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Αναφορά Αθ. Λιούπη για χρηματοδότηση της αποκατάστασης του δικτύου οδοποιίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Αναφορά Αθ. Λιούπη για χρηματοδότηση της αποκατάστασης του δικτύου οδοποιίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το αίτημα χρηματοδότησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου από οποιοδήποτε χρηματοδοτικό εργαλείο, για την αποκατάσταση του δικτύου εσωτερικής οδοποιίας στην πόλη του Βελεστίνου, κατέθεσε με αναφορά του στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο Ν. Μαγνησίας  Αθανάσιος Λιούπης.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε σχετικό έγγραφό του, το οποίο ο κ. Λιούπης προώθησε στον υπουργό, ενημερώνει πως αδυνατεί να καλύψει με ιδίους πόρους την προϋπολογιζόμενη από την μελέτη δαπάνη των 1.389.500,00 ευρώ για την αποκατάσταση των εκτεταμένων φθορών του δικτύου εσωτερικής οδοποιίας, οι οποίες προέκυψαν από την κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης και παροχής φυσικού αερίου στον οικισμό της πόλης.

«Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων στις υποδομές, σας παρακαλώ να συνδράμετε με τη αναγκαία χρηματοδότηση για την απαραίτητη βελτίωση ενός ιστορικού τόπου, γενέτειρα του Ρήγα Φεραίου του «Βελεστινλή», εν όψει των εκδηλώσεων «Ελλάδα 2021», του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, που θα πραγματοποιηθούν στο Βελεστίνο, έδρα του οικείου Δήμου», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Ν. στην αναφορά του.

Ερώτηση για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους αλιείς

Τη διευθέτηση των προβλημάτων, που ανέκυψαν στην απόδοση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους αλιείς, θέτει σε ερώτησή του προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Ν. Μαγνησίας  Αθανάσιος Λιούπης, επισημαίνοντας πως στη Μαγνησία μεγάλο ποσοστό αλιέων και συμπλοιοκτητών, δεν έλαβε το έκτακτο οικονομικό βοήθημα,  λόγω του ιδιαίτερου τρόπου φορολόγησής τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση