Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Άμεση αντίδραση δημάρχου Ρήγα Φεραίου για την χαλαζόπτωση στην Τ.Κ. Περιβλέπτου
Άμεση αντίδραση δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για την χαλαζόπτωση στην Τ.Κ. Περιβλέπτου

Άμεση αντίδραση δημάρχου Ρήγα Φεραίου για την χαλαζόπτωση στην Τ.Κ. Περιβλέπτου

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου , Δημητρίου ασίκα μετά την χαλαζόπτωση στον Δήμο. Το έπληξε, κυρίως, τους οικισμούς Περιβλέπτου και Αγίου Δημητρίου της Κοινότητας Περιβλέπτου.

Αμέσως, μόλις, ο πρόεδρος της Κοινότητας, νσταντίνος Τσιακούμης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ιωάννης Μπατζιάκας, ενημέρωσαν τον δήμαρχο για την χαλαζόπτωση, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μπορέσουν οι να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους για να αποζημιωθούν από τον ΕΛΑ.

Συγκεκριμένα έγινε η αναγγελία της ζημιάς στο Υποκατάστημα ΕΛΑ Λάρισας, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι και μπορούν πλέον να υποβάλλονται δηλώσεις ζημιάς από τους παραγωγούς.

Εξάλλου, σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 επισκέφτηκε την περιοχή ο αρμόδιος επόπτης ς, Σπύρος Σπυρόπουλος, προκειμένου να έχει μία πρώτη εκτίμηση της ζημιάς και να δώσει οδηγίες στους παραγωγούς για τη διαχείριση του προτος.

Δηλώσεις ζημιάς υποβάλλονται στο Δημαρχείο στο , μέχρι 19 Ιουνίου 2020.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών προτείνεται τηλεφωνική επικοινωνία, πριν την υποβολή της δήλωσης στο τηλέφωνο 2425350220.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση