Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Άμεση αντίδραση δημάρχου Ρήγα Φεραίου για την χαλαζόπτωση στην Τ.Κ. Περιβλέπτου
Άμεση αντίδραση δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για την χαλαζόπτωση στην Τ.Κ. Περιβλέπτου

Άμεση αντίδραση δημάρχου Ρήγα Φεραίου για την χαλαζόπτωση στην Τ.Κ. Περιβλέπτου

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημητρίου Νασίκα μετά την χαλαζόπτωση στον Δήμο. Το έπληξε, κυρίως, τους οικισμούς Περιβλέπτου και της Κοινότητας Περιβλέπτου.

Αμέσως, μόλις, ο πρόεδρος της Κοινότητας, Κωνσταντίνος Τσιακούμης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ιωάννης Μπατζιάκας, ενημέρωσαν τον δήμαρχο για την χαλαζόπτωση, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μπορέσουν οι να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους για να αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ.

Συγκεκριμένα έγινε η αναγγελία της ζημιάς στο Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Λάρισας, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι και μπορούν πλέον να υποβάλλονται δηλώσεις ζημιάς από τους παραγωγούς.

Εξάλλου, σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 επισκέφτηκε την περιοχή ο αρμόδιος επόπτης Μαγνησίας, Σπύρος Σπυρόπουλος, προκειμένου να έχει μία πρώτη εκτίμηση της ζημιάς και να δώσει οδηγίες στους παραγωγούς για τη διαχείριση του προβλήματος.

Δηλώσεις ζημιάς υποβάλλονται στο στο Βελεστίνο, μέχρι 19 Ιουνίου 2020.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών προτείνεται τηλεφωνική επικοινωνία, πριν την υποβολή της δήλωσης στο τηλέφωνο 2425350220.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση