Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Δήμου Ρήγα Φεραίου
Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Δήμου Ρήγα Φεραίου

Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η  Ανοιχτή Εθελοντική την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ από 9.00 π.μ. έως 13.00 στον πεζόδρομο Βελεστίνου, στον χώρο του ΚΑΠΗ,  με πρωτοβουλία  της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου σε συνδιοργάνωση  με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών . , τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών . «Η Αλληλεγγύη»  και μαζί με τους τοπικούς συλλόγους  : Πολιτιστικός Σύλλογος «Αριστοτέλης», Σύλλογος Αγ. Αθανασίου, Σύλλογος Φίλων Νέων Αγ. Γεωργίου, Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών & Ποντίων Βελεστίνου, Σύλλογος Απανταχού Βενετιωτών, Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου «Ενοδία», Σύλλογος Γυναικών «Υπέρεια κρήνη», Αθλητικός Σύλλογος «Ρήγας Φεραίος», Γυμναστικός Σύλλογος Βελεστίνου Α.Σ. «Άδμητος», Σύλλογος Επαγγελματιών Δήμου , Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου «Διάπλαση», Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου, .

Ευχαριστούμε όλους τους δημότες μας που συμμετείχαν συμβάλλοντας έμπρακτα με τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα, όπως είναι η προσφορά αίματος από την οποία εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές.

Σημαντική η παρουσία των νέων αιμοδοτών που μας δίνουν αισιόδοξα μηνύματα.

Ο Δήμος συνδιοργανώνει τουλάχιστον  δύο φορές το χρόνο   με τους τοπικούς φορείς. Σε κάθε   συμμετέχουν άτομα από τον Δήμο μας , τα οποία δεν δίνουν απλά αίμα, αλλά παράλληλα δίνουν και την ευκαιρία στους να έχουν την που τους χρειάζεται. Από την άλλη, καθοριστική είναι η συμβολή τους στην και του εθελοντισμού.

Ενημερώνουμε τους πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν αίμα και δεν κατέστη δυνατό θα πραγματοποιηθεί νέα αιμοδοσία από τον Σύλλογο Περιβολιωτών στον πεζόδρομο Βελεστίνου και στο Χώρο του ΚΑΠΗ Δήμου Ρήγα Φεραίου,  το απόγευμα της 23ης Μαρτίου.

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και μάλιστα αυξάνονται   λόγω μείωσης της καθιερωμένης προσφοράς. Ιδιαίτερα φέτος, λόγω και της πανδημίας της Covid-19, η ανάγκη για εθελοντική προσφορά αίματος είναι πολύ μεγαλύτερη, προκειμένου να καλυφθούν οι συμπολίτες μας που μεταγγίζονται τακτικά, αλλά και οι που χρειάζεται να χειρουργηθούν.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση