Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ψήφο στο ΕΠΑΜ ζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας
Ψήφο στο ΕΠΑΜ ζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας

Ψήφο στο ΕΠΑΜ ζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας

Kάλεσμα στους πολίτες της ς να ψηφίσουν το ΕΠΑΜ στις εκλογές της Κυριακής, ώστε να μπει η πατρίδα και η δημοκρατία πάνω από την ιδεολογία, απηύθυναν, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στην αίθουσα της ΕΣΗΕΘΣΤ οι στη .

Η κεντρική εκδήλωση του ΕΠΑΜ θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη, στις 8 το βράδυ στο , με ομιλητές τους τέσσερις υποψήφιους βουλευτές και διάλογο μεταξύ των συγκεντρωμένων.

Υποψήφιοι για το ΕΠΑΜ στη Μαγνησία θα είναι ο Γιώργος Λέτσιος, Απόστολος Μόσχος, Κώστας Παχιός και Νίκος Ζηργάνος (που απουσίαζε από τη συνέντευξη λόγω ασθένειας), ενώ σε επίπεδο Θεσσαλίας, την ψήφο του ΕΠΑΜ διεκδικούν δύο υποψήφιοι στη και από ένας σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Όπως ανέφεραν, το κίνημα θα κατέβει αυτόνομο στις εκλογές, καθώς οι συνεργασίες δεν ευοδώθηκαν με κανένα πολιτικό κόμμα ή σχηματισμό «διότι κανείς δεν αντιλαμβάνεται πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Οι υποψήφιοι του ΕΠΑΜ τόνισαν ότι η , με την υπογραφή των μνημονίων είναι πλέον αποικία της Ε.Ε. και οι δοσίλογοι πολιτικοί δίνουν λόγο στους ξένους, αντί να δώσουν στον Ελληνικό λαό.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λέτσιο «η δεξιά, η αριστερά και το είναι στο μυαλό μας και ήρθε η στιγμή που όλοι μαζί πρέπει να σταματήσουμε αυτή την κατάσταση και να βάλουμε την πατρίδα και τη δημοκρατία πάνω από την ιδεολογία».

Ο Απ. Μόσχος ανέφερε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια στην οποία τάχθηκαν όλα στα στελέχη, βλέποντας την να κατρακυλάει και ανθρώπους που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Στόχος του ΕΠΑΜ, ανέφερε είναι μια Ελλάδα ανεξάρτητη και ελεύθερη, κάτι που δεν μπορεί να γίνει εντός της Ε.Ε. και έξω από το Ευρώ που φτιάχτηκε για να υποδουλώνει τους λαούς. Χαρακτήρισε δε το εθνικό νόμισμα εργαλείο «για να βγούμε από τον λάκκο με τα α και τα λιοντάρια».

Τέλος, ο Κ. Παχιός ανέφερε ότι το ΕΠΑΜ δεν έχει επαγγελματίες πολιτικούς και δεν χρηματοδοτείται από κανέναν, παρά μόνο από το υστέρημα των μελών του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση