Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ ζήτησαν μέλη τους σε προεκλογική εκδήλωση στην παραλία
Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ ζήτησαν μέλη τους σε προεκλογική εκδήλωση στην παραλία

Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ ζήτησαν μέλη τους σε προεκλογική εκδήλωση στην παραλία

Να καταψηφίσουν οι έλληνες τα μνημονιακά και να στηρίξουν το ΑΝΤΑΡΣΥΑ- και ανένταχτων αγωνιστών για να οργανωθεί μία εργατική και λαϊκή αντεπίθεση, ένας οργανωμένος λαός και να περάσει ο και η εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων, ζήτησαν σήμερα από το Βόλο, κατά την κεντρική προεκλογική στην παραλία, στο ύψος του Ηρώου, οι Πάνος Παπανικολάου (δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου), το μέλος της ΚΕ του Θόδωρος Κουτσουμπός και η γιατρός, υποψήφια βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Θένια Ασλανίδη,που ήταν οι κεντρικοί ομιλητές.

Όπως είπε –μεταξύ άλλων- ο Π. Παπανικολάου, το διακύβευμα των εκλογών είναι τι αντιπολίτευση θα έχουμε, διότι όποια κυβέρνηση και να αναδειχθεί θα είναι μια συνεργασία μνημονιακών κομμάτων που θα μεταφέρει τις εντολές των Βρυξελλών και θα εφαρμόζει τις 400 σελίδες του τρίτου μνημονίου που ψηφίστηκε στη Βουλή και πρόσθεσε: «Για μας το θέμα είναι ποιά αντιπολίτευση θα έχουμε στους δρόμους, στα κοινωνικά κινήματα, εκεί που γράφεται ιστορία».

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι οι πολίτες, με το που θα ψηφίσουν, την επόμενη ημέρα θα λάβουν το ειδοποιητήριο για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, θα υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής, οι εργοδότες στους χώρους της δουλειάς έχουν «ξεσαλώσει», παραβιάζεται κάθε εργατική νομοθεσία, ενώ συμπλήρωσε: « αυτό το γαϊτανάκι δεν έχει τέλος. Το θέμα είναι εργαζόμενοι και να είναι δυνατοί, να ανατρέψουν αυτή την πολιτική και να βροντοφωνάξουν ότι δεν θέλουμε να είμαστε δούλοι, να υπάρξει ρήξη με ευρωζώνη και ευρωπαϊκή ένωση, μέτρα δημοκρατίας παντού, να σταματήσει η καταστροφική μετανάστευση, να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και δεν μας αφήνουν τα συμφέροντα και τα λαμόγια. Γι’ αυτό χρειάζεται ισχυρό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το ΕΕΚ».

Ο Θ. Κουτσουμπός, μεταξύ άλλων, είπε ότι η Ελλάδα είναι πλέον μία αποικία χρέους και ότι οι εκλογές αποτελούν μέρος της συμφωνίας πακέτο της 12ης Ιουλίου, ενώ πρόσθεσε: «Τις κάνουν γιατί νομίζουν ότι θ’ αλλάξουν το συσχετισμό δυνάμεων. Στην πραγματικότητα θα βγουν πιο αδύναμοι, το πολιτικό σύστημα διαλύεται όπως και το οικονομικό. Η ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό που πρέπει να υπερασπίσουμε και για να έχουμε ζωή πρέπει αυτό το σύστημα που παράγει την πείνα, την ανεργία, τους πολέμους, να το αντιμετωπίσουμε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση