Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ομόφωνο ψήφισμα στήριξης αγροτών και επιτημόνων
Ομόφωνο ψήφισμα στήριξης  αγροτών και  επιτημόνων

Ομόφωνο ψήφισμα στήριξης αγροτών και επιτημόνων

Ομόφωνο στήριξης των γροτών και των επιτημόνων εξέδωσε το Βόλου, μετά από πρόταση της ΛΑΣ.

Στο αναφέρεται ότι το :

-Συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και των Ελλήνων επιστημόνων.

  •   Στηρίζει τις κινητοποιήσεις όλων των κλάδων που αγωνίζονται για επιβίωση. Ο αγώνας όλων των κοινωνικών ομάδων είναι κοινός γι' αυτό πρέπει να αποφευχθούν οι όποιες ακραίες μορφές αγώνα.
    
  •   Ζητά από την Κυβέρνηση την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου από μηδενική βάση με όλους τους  στη βάση αναλογιστικών μελετών προκειμένου να δοθεί μια  και μακροπρόθεσμη λύση.
    
  •   Θεωρεί απαράδεκτη την υπονόμευση του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος είναι αναγκαίος πυλώνας για την ανάπτυξη της χώρας.
    
  •   Να ληφθεί εκ μέρους της Κυβέρνησης ειδική μέριμνα για τους νέους κυρίας  των ορεινών μειονεκτικών περιοχών (οδηγία 85/148/-81/645/-Ν.4071/2012 αρ. 4) οι οποίοι αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα λόγω μικρού κλήρου, άγονων εδαφών και ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών.
    
  •   Απαιτεί από όλο το πολιτικό – κομματικό σύστημα να σταματήσει τη ρητορεία που μας οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα και να επιδείξει υπευθυνότητα και σοβαρότητα προκειμένου να βρεθούν οι καταλληλότερες λύσεις στα προβλήματα των ταμείων και του ασφαλιστικού γενικότερα.
    

    Και αναθέτει τις περαιτέρω ενέργειες στον κ. Δήμαρχο”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση