Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ψήφισμα Δ.Σ. Αλμυρού για μη υποβαθμιση του Υποθηκοφυλακείου
Ψήφισμα Δ.Σ. Αλμυρού για μη υποβαθμιση του Υποθηκοφυλακείου

Ψήφισμα Δ.Σ. Αλμυρού για μη υποβαθμιση του Υποθηκοφυλακείου

Η εν λόγω νομοθετική πρωτοβουλία, θα στερήσει την περιοχή μας από την ύπαρξη μιας ακόμη κρατικής υπηρεσίας νευραλγικής σημασίας. Η δυσμενής αυτή εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της προσπάθειας υποβάθμισης και κατάργησης πολλών άλλων νευραλγικών υπηρεσιών, που συνιστά υποβάθμιση της ποιότητας ς των κατοίκων της περιοχής μας και τους επιβαρύνει με επιπλέον κόστη και . Το γεγονός αυτό υποβαθμίζει την παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες και προκαλεί μεγάλα προβλήματα για την της περιοχής. Οι δημότες μας θα επιβαρύνονται με υπέρμετρο χρηματικό κόστος, αλλά και σημαντικό χρόνο καθυστέρησης για διεκπεραίωση ανάλογων υποθέσεων τους, γιατί θα πρέπει να μετακινούνται στην πρωτεύουσα του νομού, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις, ειδικά οι κάτοικοι των πιο απομακρυσμένων περιοχών.

Η επίπτωση από την υλοποίηση του μέτρου, και μάλιστα στις δεινές συνθήκες οικονομικής κρίσης που μαστίζουν τη χώρα, είναι επιβαρυντική για τους κατοίκους της περιοχής του Δήμου μας, βρίσκεται σε αντιαναπτυξιακή κατεύθυνση και προφανώς δεν προσφέρει καμία οικονομία λειτουργίας στις του Δημοσίου.

Καλούμε τους εκπροσώπους του νομού μας στο να υποστηρίξουν το παρόν δίκαιο αίτημα του Δήμου μας.

Το παρόν να κοινοποιηθεί στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο, στην Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στους κ.κ. Βουλευτές του Ν. , στους Περιφερειακούς Συμβούλους Θεσσαλίας, στο Δικηγορικό Σύλλογο , στον Τοπικό Τύπο και στο διαδίκτυο.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση