Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ψηφιοποίηση παραγωγής & είσοδος στο Industry 4.0
Ψηφιοποίηση παραγωγής & είσοδος στο Industry 4.0

Ψηφιοποίηση παραγωγής & είσοδος στο Industry 4.0

Εφρμόζοντς τις αρχές της λιτής παραγωγής

Ο σε συνεργασία με την Εταιρία EPOPTIA MES Cloud Software και με την υποστήριξη του /Enterprise Europe Network, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Ψηφιο παραγωγής & είσοδος στο Industry 4.0, εφαρμόζοντας τις αρχές της λιτής παραγωγής».

Σκοπός της ς ήταν να δοθούν απαντήσεις στον προβληματισμό των κατασκευαστών για το πως να ξεκινήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, καθώς και να αποκωδικοποιηθεί η κατανόηση του όρου Industry 4.0 και πως μπορούν να τον εισάγουν οι επιχειρήσεις Step by Step στη καθημερινότητά τους.

Η έκλεισε με την Case Study ενός κατασκευαστή που εξέλιξε την επιχείρηση του, χωρίς την ανάγκη επένδυσης μεγάλων ποσών και αλλαγής υποδομών.

Την εκδήλωση παρακολούθησε μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων από παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις, οι οποίοι μέσω της τεχνολογίας ενδιαφέρονται να εξελίξουν τις υπηρεσίες και τα που προσφέρουν.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε εκ μέρους του Συνδέσμου η υπεύθυνη του /Enterprise Europe Network Στέλλα Βαϊνά.

Εισηγητής της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν ο Ιωάννης Σαββαΐδης, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της εταιρείας EPOPTIA CLOUD SMES, η οποία εξειδικεύεται στη δημιουργία λογισμικού εκτέλεσης και διαχείρισης διαδικασιών παραγωγής (MESManufacturing Execution System). Η EPOPTIA ιδρύθηκε το 2018 και έχει διεθνή παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο Ιταλία και Βόρεια Καρολίνα, ενώ διατηρεί γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση