Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » «Ψηφιακά» η έκθεση FOOD EXPO DIGITAL 2021
«Ψηφιακά» η έκθεση FOOD EXPO DIGITAL 2021

«Ψηφιακά» η έκθεση FOOD EXPO DIGITAL 2021

Πρά τις ρχικές ανακοινώσεις, λόγω των αρνητικών συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε τη λειτουργία της ς μόνο μέσω ς ς κατά το χρονικό διάστημα 14 – 18 Ιουνίου 2021, εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή και δίνοντας το έναυσμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ομαλο της αγοράς των τροφίμων και ποτών.

Η FOOD EXPO αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση να επικοινωνήσει, να παρουσιάσει και να αναδείξει την ποιότητα των προϊόντων της και να πραγματοποιήσει επικερδείς συνεργασίες με χιλιάδες σημαντικούς Διεθνείς και Έλληνες αγοραστές, μέσω μιας ηλεκτρονικής ς με χαμηλό κόστος και υψηλές αποδόσεις.

Το Ε, αποφάσισε να επιδοτήσει με ποσοστό 50% επί του κόστους, τη συμμετοχή μέχρι 10 επιχειρήσεων-μελών του.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητη προϋπόθεση,  οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους.

Λεπτομέρειες σχετικά με την « DIGITAL FOOD EXPO 2021» μπορείτε να βρείτε στην www.foodexpo.gr και στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας www.cci-magnesia.gr, όπου βρίσκεται η Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 στο email: info@cci-magnesia.gr.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση