Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Προβολή του Βόλου και του Πηλίου στην έκθεση Salon de Vacances Βρυξελλών
Προβολή του Βόλου και του Πηλίου στην έκθεση Salon de Vacances Βρυξελλών

Προβολή του Βόλου και του Πηλίου στην έκθεση Salon de Vacances Βρυξελλών

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Salon de Vacances 2020” στις Βρυξέλλες του Βελγίου από 6 έως 9 Φεβρουαρίου στο περίπτερο του ΕΟΤ, όπου φιλοξενήθηκε το σύνολο του προορισμού, οι Ζαγοράς Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της περιοχής.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η βασικότερη έκθεση τουρισμού του Βελγίου, για τον λόγο αυτό έχει επιλεγεί από τον ΕΟΤ και υποστηρίζεται από το γραφείου του ΕΟΤ Κάτω Χωρών ως συνέχεια της παρουσίας της Ελλάδας στις Κάτω Χώρες μετά την έκθεση της Ολλανδίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πλήθος επισκεπτών ενημερώθηκαν από το stand του Βόλου και Πηλίου για τον προορισμό, τις δυνατότητες διακοπών και των συμπληρωματικών δράσεων που μπορούν να συμπληρώσουν ένα πακέτο εμπειριών και να οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο πακέτο διακοπών στην περιοχή.

Από την συμμετοχή στην έκθεση και την αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της, έγινε φανερή η των Βέλγων που έχουν ήδη επισκεφτεί τον προορισμό στο παρελθόν και έχουν ήδη προγραμματίσει το επόμενό τους ταξί για τον Βόλο και το Πήλιο, αποδεικνύοντας έτσι τους ισχυρούς δεσμούς που δημιουργεί ο με τους επισκέπτες του.

Επίσης ήταν ορατή η τάση που εμφανίζεται στην του Βελγίου και αφορά την στροφή των τουριστών σε μη μαζικούς τουριστικούς προορισμούς, αναζητώντας αυθεντικές περιοχές και εμπειρίες.

Η συνεργασία με το του Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών ήταν εξαιρετική γα ακόμη μία φορά κάτι που οδήγησε στον προγραμματισμό δύο δημοσιογραφικών ταξιδιών εξοικείωσης που αναμένεται να υλοποιηθούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο στην περιοχή. Και τα δύο ταξίδια υλοποιούνται στο πλαίσιο τη καμπάνιας Social Media www.Ilovegriekenland.nl και αφορούν Travel bloggers και social media influencers που θα αναδείξουν στοιχεία της πόλη και του βουνού, ενώ απευθύνονται κυρίως σε κοινό μικρής και μέσης ηλικίας και μέσου και υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, που ενδιαφέρεται για ταξίδια, γαστρονομία και ευ ζην.

Οι bloggers μέσα από την δική τους εμπειρία θα ανακαλύψουν την πόλη και το βουνό, θα καταγράψουν τις εντυπώσεις τους, θα τις μοιραστούν με τους αναγνώστες τους και παράλληλα θα προβάλουν τον προορισμό, τις δράσεις και τις περιηγήσεις.

Ο προορισμός συνεχίζει τις ενέργειες προώθησης της περιοχής με την επόμενη έκθεση με παρουσία του προορισμού όπου συμμετέχει ο και το Πήλιο να πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ του .

Περιοχή συνημμένων

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση