Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Προβολή του Βόλου στην κυπριακή τουριστική αγορά
Προβολή του Βόλου στην κυπριακή τουριστική αγορά

Προβολή του Βόλου στην κυπριακή τουριστική αγορά

Με την συμμετοχή στην έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2015 στη Λευκωσία της Κύπρου από τις 24 έως τις 26 Απριλίου, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προβολής του Δήμου  Βόλου εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Η παρουσία του Δήμου Βόλου εντυπωσίασε το κοινό των Κυπρίων, που επισκέφτηκαν το περίπτερο αναζητώντας τον καλοκαιρινό τους προορισμό. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για το Βόλο και το Πήλιο καθώς οι Κύπριοι είναι λάτρεις του βουνού και της τοπικής γαστρονομίας. Παράλληλα επισκέφτηκαν το περίπτερο  δημοσιογράφοι, ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν ήδη ως προορισμό την περιοχή μας, καθώς και .

Ο Δήμος Βόλου συμμετείχε από κοινού με την . Την αποστολή συνόδευσε ο Τουρισμού και αξιοποίησης Δημοτικής περιουσίας, Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και  , και υποδέχθηκε τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κο Γιώργο Λακκοτρύπη, στο stand του Δήμου Βόλου. Στο περίπτερο επίσης φιλοξενήθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού που εκπροσωπήθηκε από την αντιπρόεδρο κ. Ελένη Καραίσκου, καθώς και εκπρόσωποι ξενοδοχειακών μονάδων που δραστηριοποιούνται στο Πήλιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/dp9rCldPn4 -

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

  • Συνταγματικός ο Νόμος Χατζηδάκη 4865/20 για την αναμόρφωση των Δασικών Χαρτών - https://t.co/1kZCRb35kQ… -

"Αλιεύοντας" την είδηση