Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προβολή του Βόλου στην κυπριακή τουριστική αγορά
Προβολή του Βόλου στην κυπριακή τουριστική αγορά

Προβολή του Βόλου στην κυπριακή τουριστική αγορά

Με την συμμετοχή στην έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2015 στη Λευκωσία της Κύπρου από τις 24 έως τις 26 Απριλίου, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προβολής του Δήμου   εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Η παρουσία του Δήμου εντυπωσίασε το κοινό των Κυπρίων, που επισκέφτηκαν το περίπτερο αναζητώντας τον καλοκαιρινό τους προορισμό. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για το Βόλο και το καθώς οι Κύπριοι είναι λάτρεις του βουνού και της τοπικής γαστρονομίας. Παράλληλα επισκέφτηκαν το περίπτερο  δημοσιογράφοι, ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν ήδη ως προορισμό την περιοχή μας, καθώς και tour operators.

Ο Δήμος συμμετείχε από κοινού με την Θεσσαλίας. Την αποστολή συνόδευσε ο Τουρισμού και αξιοποίησης Δημοτικής περιουσίας, Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και  tour operators, και υποδέχθηκε τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κο Γιώργο Λακκοτρύπη, στο stand του Δήμου Βόλου. Στο περίπτερο επίσης φιλοξενήθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας που εκπροσωπήθηκε από την αντιπρόεδρο κ. Ελένη Καραίσκου, καθώς και εκπρόσωποι ξενοδοχειακών μονάδων που δραστηριοποιούνται στο Πήλιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση