Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόβλημα μη επαρκούς υδροδότησης στο Πολεοδομικό συγκρότημα και σε Δημοτικές Ενότητες
Πρόβλημα μη επαρκούς υδροδότησης στο Πολεοδομικό συγκρότημα και σε Δημοτικές Ενότητες

Πρόβλημα μη επαρκούς υδροδότησης στο Πολεοδομικό συγκρότημα και σε Δημοτικές Ενότητες

κατέθεσαν οι σύμβουλοι της δημοτικήςπαράταξης “Δύναμη Βόλου”, σχετικά με την μη επαρκή από τη .

Χαρακτηριστικά οι κ.κ. και Κατερίνα Τσοπουρίδη αναφέρουν: Κύριε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με αναφορές και συμπολιτών μας στη ΔΕΥΑΜΒ, σε περιοχές και συν Δημοτικών Ενοτήτων, διαπιστώνεται μερική της ς, ιδιαίτερα σε διαμερίσματα άνω του β΄ορόφου. Το πρόβλημα μη επαρκούς υδροδότησης εντοπίζεται ιδιαίτερα στην Δημοτική Ενότητα της Νέας Ιωνίας.

Δεν υπάρχει διαφωνία ότι λόγω αντικειμενικών συνθηκών τα αποθέματα πόσιμου νερού, κατά τους θερινούς μήνες, μειώνονται και μάλιστα σημαντικά. Παρόλα αυτά, και επειδή πρόκειται για μία γνωστή και επαναλαμβανόμενη κατάσταση, αποτελεί υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να (έχει) λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί η μείωση των αποθεμάτων πόσιμου νερού με σκοπό να μη γίνονται στην παροχή νερού ορισμένων περιοχών του Πολεοδομικού συγκροτήματος”.

Eρωτάται η Δημοτική Αρχή :

  1. Ποια είναι το της ΔΕΥΑΜΒ για την αντιμετώπιση του προβλήματος της μη επαρκούς και συνεχούς υδροδότησης σε περιοχές του Δήμου μας κατά τους θερινούς μήνες;

  2. Ποια είναι τα άμεσα μέτρα και ενέργειες που προτίθεται να λάβει η Δημοτική Αρχή ώστε να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα υδροδότησης και δεδομένου του υπολοίπου της θερινής περιόδου;”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση