Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εορταστική εκδήλωση αύριο για την Πρωτοχρονιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων
Εορταστική εκδήλωση  αύριο για την Πρωτοχρονιά  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Εορταστική εκδήλωση αύριο για την Πρωτοχρονιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Εορταστική εκδήλωση ενόψει της Πρωτοχρονιάς διοργανώνει η Θεσσαλίας – & Σποράδων αύριο Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 ώρα 8.30μ.μ. στην συνεδριακή αίθουσα «Μαγνησία» του ξενοδοχείου Volos Palace.

Η πραγματοποιείται με σκοπό φιλανθρωπικό υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ». Τη θα διανθίσουν καλλιτεχνικά η μουσικός – ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου και η χορευτική ομάδα της Βάσως Τηλιοπούλου «Chorus Line», ενώ χριστουγεννιάτικα εδέσματα, και δώρα έρχονται να συμπληρώσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Η κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, καλώντας όλους τους πολίτες στην εορταστική αυτή εκδήλωση, δηλώνει σχετικά: «Σε συνέχεια της επιτυχημένης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που υλοποιήθηκε από την Θεσσαλίας πέρυσι υπέρ των Ιδρυμάτων της περιοχής (Ορφανοτροφείο, Γηροκομείο και Ίδρυμα Ειδικών Παίδων Άσπρες Πεταλούδες) και με υψηλή την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, αναλάβαμε και φέτος σε με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, την πρωτοβουλία διοργάνωσης Εορταστικής Εκδήλωσης αυτή τη φορά υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ.

Σκοπός μας είναι, πέρα από το να δημιουργήσουμε εορταστικό κλίμα κατάνυξης εν μέσω δύσκολων καιρών που διανύουμε, και να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας υπέρ του ανωτέρω Σωματείου το οποίο συμπαρίσταται ποικιλοτρόπως κυρίως σε απόρους κρατουμένους κι αποφυλακισθέντες της περιοχής μας, μα κι άλλων φυλακών της πατρίδας μας όπου αποστέλλει διάφορα αναγκαία είδη υπέρ των απόρων εγκλείστων. Στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε, μόνο μέσα από πνεύμα αλληλεγγύης μπορούμε να υποδεχθούμε το νέο έτος με αισιοδοξία.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση