Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή
Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή

Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία ς (ΠΠΜ) και η Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή (ομάδα κυρίως φοιτητών), προγραμματίζουν εκδήλωση διαμαρτυρίας για το κλίμα, το Σάββατο 6 οεμβρίου 2021 στις 12.00 μ., στην Πλατεία . Αυτό επιβεβαιώθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στα γραφεία της ΠΠΜ.

Εδώ και αρκετά χρόνια οι οικολογικές οργανώσεις έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για την επερχόμενη κλιματικά αλλαγή στον πλανήτη. Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Όλοι μάλιστα σήμερα μιλούν πλέον για το επόμενο στάδιο που είναι η η οποία εμφανίζεται με εντονότερα και συχνότερα φυσικά φαινόμενα που συνεπάγονται μεγάλες καταστροφές, σε πολλές περιοχές του πλανήτη και με μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις.

Δυστυχώς οι ηγέτες των χωρών του πλανήτη που συνεδριάζουν, από την περασμένη Τρίτη, στη Γλασκώβη δε φαίνονται διατεθειμένοι να πάρουν ριζικά για να αντιμετωπιστεί η κλιματική κρίση με το να συγκρατηθεί η άνοδος της θερμοκρασίας της ς στον 1,5 βαθμό Κελσίου, σε σχέση με τα επίπεδα της προβιομηχανικής εποχής. Για το λόγο αυτό πολίτες και φορείς στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο κινητοποιούνται μεθαύριο Σάββατο για να στείλουν το μήνυμα ότι τα έπρεπε να έχουν παρθεί χθες.

Οι Βολιώτες, που γνωρίζουν τί σημαίνει του περιβάλλοντος, λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και μιας σειράς άλλων περιβαλλοντικών προβλημάτων, πρέπει να δώσουν το στη συγκέντρωση τον Άγιο ικόλαο.

Για το θέμα αυτό θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου αύριο Παρασκευή στις 12 μ. στο κτίριο Παπαστράτου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση