Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρώτος σε σταυρούς ο Χρ. Τριαντόπουλος στις εκλογές της 21ης Μαΐου
Πρώτος σε σταυρούς ο Χρ. Τριαντόπουλος στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Πρώτος σε σταυρούς ο Χρ. Τριαντόπουλος στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Πρώτος σε στυρούς ήρθε  ο Χρ. Τριντόπουλος στις της 21ης Μαΐου.

Ο Χρ. Τριαντόπουλος δήλωσε για το των εκλογών της 21ης Μαΐου: “Σε μια κρίσιμη εκ αναμέτρηση, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν νέα, ισχυρή, εντολή και ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έδωσαν εντολή για να συνεχίσει η πατρίδα μας την πορεία σταθερότητας, ανάπτυξης και προόδου που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια.

Έδωσαν εντολή να συνεχιστεί το νέο υπόδειγμα πολιτικής που θέλει το κράτος δίπλα στον πολίτη, ενδυναμώνοντας την εμπιστοσύνη και δίνοντας λύσεις στα προβλήματα για όλους και όχι για λίγους.

Έδωσαν εντολή για μια σταθερή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ισχυρή ήταν και η εντολή από τη Μαγνησία, όπου η στήριξη της περιοχής μας στην παράταξή μας και στην Κυβέρνηση αυξήθηκε σημαντικά και ήταν η υψηλότερη της τελευταίας και πλέον δεκαετίας.

Θερμές ευχαριστίες σε όλες τις συμπατριώτισσες και όλους τους συμπατριώτες για τη στήριξη που έδωσαν στην παράταξή μας και τη δύναμη να διατηρήσουμε τη Μαγνησία στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Θερμές ευχαριστίες στα στελέχη της παράταξης που αγωνίστηκαν όλες αυτές τις προεκλογικές ημέρες για το , αλλά και στους συνυποψηφίους μου -σε ένα από τα ιστορικά πιο δυνατά ψηφοδέλτια- για τον μεγάλο και ενωμένο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί για το αποτέλεσμα.

Και προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω, ειλικρινά και από καρδιάς, όλες τις φίλες και τους φίλους που με στήριξαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους σε αυτή την κρίσιμη εκ αναμέτρηση.

Στήριξη και εμπιστοσύνη που αποτελεί τεράστια ευθύνη για τη συνέχεια του έργου που επιτελούμε για τη Μαγνησία και την μας και την υλο όλων όσων έχουμε δρομολογήσει και σχεδιάσει για την ευημερία της περιοχής μας και της πατρίδας μας.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε δυναμικά, με δουλειά, δουλειά και δουλειά – όπως κάναμε μέχρι τώρα- με έργο και όραμα για τη Μαγνησία και τις επόμενες γενιές!

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ώστε ολοκληρωθεί ο αγώνας και να πορευθεί η μας δυναμικά και αυτοδύναμα στην επόμενη τετραετία, τη δεύτερη τετραετία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα τρέξουμε ακόμα πιο δυναμικά μαζί με τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα της δεύτερης τετραετίας της Νέας Δημοκρατίας.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την πατρίδας μας. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση