Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της δημοτικής αρχής Βόλου
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της δημοτικής αρχής Βόλου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της δημοτικής αρχής Βόλου

Βολιώτισσες κι Βολιώτες

Το 2016 μας βρίσκει στην κορύφωση του δράματος που βιώνουν ο λαός και η χώρα μας, συνολικά, εδώ και μια εξαετία και δυστυχώς οι οιωνοί δεν είναι ευνοϊκοί.

O καλείται και οφείλει να σταθεί όρθιος, να εκπληρώσει τον ιστορικό και δημιουργικό του ρόλο και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών που έχουν επενδύσει σε αυτόν οι πολίτες, μέσα σ' ένα ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο, με τη συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση και την έλλειψη προσωπικού, με το ήδη προβληματικό να καταρρακώνεται και να επιχειρείται να ενταχθεί σε κομματικές και ιδιοτελείς επι και την κοινωνία σχεδόν παραιτημένη και σε ρόλο ανίσχυρου παρατηρητή.

νωρίζουμε ότι μας, και θα αγωνιστούμε γι αυτό, είναι να συγκροτήσουμε και να διαφυλάξουμε μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης, χωρίς και αποκλεισμούς, και προς τούτο ζητούμε τη συνδρομή και τη συμμετοχή όλων των Βολιωτών. Οι καιροί δεν επιτρέπουν την πολυτέλεια των τυφλών συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων, ιδιαίτερα μάλιστα με κίνητρα μικροκομματικά και μικροπολιτικά.

Ας προχωρήσουμε μαζί, με ενότητα, πίστη και ελπίδα, να βελτιώσουμε τις κοινωνικές συνθήκες, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής της πόλης και της καθημερινότητας μας. Χτίζοντας και όχι καταστρέφοντας, δημιουργώντας και όχι μεμψιμοιρώντας.

Η Δημοτική μας Αρχή παρά τον ανηλεή και παρ πόλεμο που δέχεται συνεχίζει το έργο της απρόσκοπτα, προσανατολισμένη στο σχεδιασμό και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε έναντι των πολιτών του . Τα δείγματα γραφής που μέχρι τώρα δόθηκαν είναι και πολλά και πειστικά και πιστεύουμε ικανά για να εμπνεύσουν δημιουργικά και να φέρουν κοντά μας στην κοινή προσπάθεια ακόμη περισσότερες κοινωνικές ομάδες.

Φιλοδοξία μας ήταν και παραμένει να κτίσουμε το Βόλο που ονειρευόμαστε, το Βόλο που μας μαγεύει, για μας και τα παιδιά μας. Και καλούμε όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας, μετέχοντας αγώνα, στην προσπάθεια για το καλύτερο αύριο.

Ευχόμαστε σε όλους τους πολίτες το 2016 να είναι μια χρονιά γεμάτη με Υγεία και Ευημερία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, αλλά και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, ακόμη μεγαλύτερες από αυτές της χρονιάς που έφυγε, για το Βόλο και τους συμπολίτες μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση