Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της δημοτικής αρχής Βόλου
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της δημοτικής αρχής Βόλου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της δημοτικής αρχής Βόλου

Βολιώτισσες και

Το μας βρίσκει στην κορύφωση του δράματος που βιώνουν ο λαός και η χώρα μας, συνολικά, εδώ και μια εξαετία και δυστυχώς οι οιωνοί δεν είναι ευνοϊκοί.

O Δήμος Βόλου καλείται και οφείλει να σταθεί όρθιος, να εκπληρώσει τον ιστορικό και δημιουργικό του ρόλο και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών που έχουν επενδύσει σε αυτόν οι πολίτες, μέσα σ’ ένα ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο, με τη συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση και την έλλειψη προσωπικού, με το ήδη προβληματικό θεσμικό πλαίσιο να καταρρακώνεται και να επιχειρείται να ενταχθεί σε κομματικές και ιδιοτελείς επιδιώξεις και την κοινωνία σχεδόν παραιτημένη και σε ρόλο ανίσχυρου παρατηρητή.

Γνωρίζουμε ότι μας, και θα αγωνιστούμε γι αυτό, είναι να συγκροτήσουμε και να διαφυλάξουμε μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης, χωρίς και αποκλεισμούς, και προς τούτο ζητούμε τη συνδρομή και τη συμμετοχή όλων των Βολιωτών. Οι καιροί δεν επιτρέπουν την πολυτέλεια των τυφλών συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων, ιδιαίτερα μάλιστα με κίνητρα μικροκομματικά και μικροπολιτικά.

Ας προχωρήσουμε μαζί, με ενότητα, πίστη και ελπίδα, να βελτιώσουμε τις κοινωνικές συνθήκες, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής της πόλης και της καθημερινότητας μας. Χτίζοντας και όχι καταστρέφοντας, δημιουργώντας και όχι μεμψιμοιρώντας.

Η Δημοτική μας Αρχή παρά τον ανηλεή και παράλογο πόλεμο που δέχεται συνεχίζει το της απρόσκοπτα, προσανατολισμένη στο σχεδιασμό και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε έναντι των πολιτών του Βόλου. Τα δείγματα γραφής που μέχρι τώρα δόθηκαν είναι και πολλά και πειστικά και πιστεύουμε ικανά για να εμπνεύσουν δημιουργικά και να φέρουν κοντά μας στην κοινή προσπάθεια ακόμη περισσότερες κοινωνικές ομάδες.

Φιλοδοξία μας ήταν και παραμένει να κτίσουμε το Βόλο που ονειρευόμαστε, το Βόλο που μας μαγεύει, για μας και τα παιδιά μας. Και καλούμε όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας, μετέχοντας αγώνα, στην προσπάθεια για το καλύτερο αύριο.

Ευχόμαστε σε όλους τους πολίτες το να είναι μια χρονιά γεμάτη με Υγεία και Ευημερία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, αλλά και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, ακόμη μεγαλύτερες από αυτές της χρονιάς που έφυγε, για το Βόλο και τους συμπολίτες μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση