Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πρόταση για ενιαίο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Πρόταση για ενιαίο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Kατέθεσε η

 

Πρόταση για ενιαίο στις εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κατέθεσε η σύμφωνα με τον  πρόεδρο Τρύφωνα Πλαστάρα, ο οποίος  ενημερώνει ότι όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να γνωρίζουν πως η δεύτερη αρχή που τίθεται είναι ότι η Ομοσπονδία συμφωνεί με την ύπαρξη ενός περιφερειακού Επιμελητηρίου, με έδρα το Βόλο.

Ο κ. Πλαστάρας εκτιμά  ότι οι εκλογές  θα γίνουν το καλοκαίρι του 2017   και όπως εξήγησε   το βασικό είναι να «είμαστε όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε το των επιχειρήσεών μας και ο΄χι να επικρατήσουν και πάλι οι φατρίες και τα ιδιοτελή τους συμφέροντα».

Επίσης  ανέφερε ότι μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2017 θα είναι έτοιμο και το δεύτερο ερωτηματολόγιο που θα μοιραστεί στους επαγγελματοβιοτέχνες για να δώσουν απαντήσεις για την οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεών τους, και τα θα παρουσιαστούν στις 15 Φεβρουαρίου στην επίσημη κοπής της πίτας της στο “Volos Palace.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Κεχαγιά #ΑνΚεχαγιάς - https://t.co/SnEQ75ARzJ -

  • Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου - Ο Άγιος Νικόλαος … - https://t.co/alJQf7LY7F -

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

"Αλιεύοντας" την είδηση