Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προσυνεδριακή διαδικασία ΛΑΕ Μαγνησίας
Προσυνεδριακή διαδικασία  ΛΑΕ Μαγνησίας

Προσυνεδριακή διαδικασία ΛΑΕ Μαγνησίας

Σε αγωνιστικό κλίμα ενότητας και απόφασης για δράση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/5 η πρώτη ομαρχιακή Συνέλευση των μελών της ΛΑΕ Μαγνησίας ενόψει της Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης του Ιούνη (24-26/6 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) κατά την οποία συζητήθηκαν το Καταστατικό και οι Αρχές λειτουργίας του μετωπικού σχηματισμού της Λαϊκής Ενότητας, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη (στις 8 Ιούνη) για τη συζήτηση του πολιτικού πλαισίου.

Τη συνέλευση απασχόλησαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (φορολεηλασία, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, κατάλυση δημοκρατίας) που μετατρέπουν τη χ σε αποικία χρέους και προτεκτοράτο των δυτικών τοκογλύφων καπιταλιστών. Αποδείχτηκε πως η υποταγή της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΕΛ στους δανειστές δεν έχει τελειωμό, καθώς ζητούν ολοένα και σκληρότερα σφαγιασμού των λαϊκών τάξεων, ολοένα και περισσότερες υποχωρήσεις.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Τα δεν μπορούν να εφαρμοστούν, ο λαός θα αντιδράσει και επείγει απολύτως να προταχτεί η ανυπακοή στο μαύρο που μας ετοιμάζουν.

Αναπτύχθηκε επίσης πλούσιος και ειλικρινής δις για τις καταστατικές αρχές και τις αρχές λειτουργίας της Λαϊκής Ενότητας ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί ένα παλλαϊκό, ριζοσπαστικό, αντιμνημονιακό, δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο που θα σταθεί αντιμέτωπο σ' αυτούς που καταστρέφουν σήμερα τη χ και ρημάζουν το λαό της.

Η ΛΑΕ θα εργαστεί ακαταπόνητα, όπως εξάλλου το πράττει και μέχρι σήμερα, για τη αυτού του Μετώπου που τόσο έχει ανάγκη ο λαός μας πέρα και έξω από ιδεοληψίες, προσωπικούς παραγοντισμούς και αριβισμούς, που δεν συμβάλλουν στην προσπάθεια για ενότητα των αντιμνημονιακών, ριζοσπαστικών δυνάμεων.

Στην κατεύθυνση αυτή, η ΛΑΕ Μαγνησίας θα διαθέσει όλες της τις δυνάμεις.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση