Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόστιμο της Τροχαίας σε τρία λεωφορεία του ΚΤΕΛ στον Άναυρο
Πρόστιμο της Τροχαίας σε τρία λεωφορεία του ΚΤΕΛ στον Άναυρο

Πρόστιμο της Τροχαίας σε τρία λεωφορεία του ΚΤΕΛ στον Άναυρο

Πρόστιμο σε τρί λεωφορεί του Αστικού που βρίσκονταν προσωρινά σταθμευμένα εκτός των ορίων που έχουν οριοθετηθεί στην αφετηρία του Αναύρου, επέβαλε σήμερα το απόγευμα η Τροχαία μετά από καταγγελία.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ επιτόπου μετέβη το Δ.Σ. του Αστικού .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Παν. Γιόλα «η εταιρεία Α.Ε. τους τελευταίους μήνες βάλλεται για την αφετηρία του Αναύρου. Υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα με ονοματεπώνυμο».

Ο ίδιος ενημέρωσε ότι το κατέθεσε μελέτη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την ολιγόλεπτη παραμονή των λεωφορείων των γραμμών ο 1, 3 και 15 στην αφετηρία του Αναύρου και προτάθηκαν τρεις -τέσσερις θέσεις στην αφετηρία και άλλες τέσσερις – πέντε στην γύρω περιοχή.

Να σημειωθεί ότι ενώ αρχικά η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας είχε κάνει αποδεκτή την πρόταση, μετά από αντιδράσεις κατοίκων ορίστηκαν τρεις θέσεις στην αφετηρία του Αναύρου.

Ο κ. Γιόλας είπε ότι δεν γίνεται αυτές οι θέσεις να εξυπηρετήσουν τον αριθμό των λεωφορείων που διέρχονται από την αφετηρία του Αναύρου και συμπλήρωσε: «Σήμερα έγινε καταγγελία και η βεβαίωσε κλήσεις σε τρία . Ενδεχομένως γι' αυτά που γνωρίζει η Τροχαία, το τονίζω, ενδεχομένως να έπραξε σωστά. Ωστόσο η εταιρεία βρίσκεται σε δίλημμα. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Αύριο το πρωί συγκαλείται εκτάκτως το Δ.Σ. της εταιρείας κι οδηγούμαστε να εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμη και περικοπής δρομολογίων ή και γραμμής».

Τέλος ενημέρωσε ότι μετά την ολο της συνεδρίασης του Δ.Σ. θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση